Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak efektów odchudzania

Polecane posty

Gość gość

cześć. mam taki problem związany z odchudzaniem a mianowicie zdrowo się odżywiam już od około 2 lat (czasem zdarzają sie jakieś wpadki żywieniowe ale to nie często), piję dużo płynów typu woda, niesłodzona herbata, kawa, nie używam cukru, jak już to od czasu do czasu maleńką ilość miodu, jem codziennie rano owsiankę z dużą ilością błonnika, nie jem na noc tylko ostatni posiłek w godzinach 18-19 (kłade się koło połnocy), ćwiczę prawie codziennie jakieś ćwiczenia cardio, na brzuch itp a i tak waga stoi w miejscu, do kibelka chodzę raz na tydzien i to w dodatku przy użyciu senesu...cały czas czuje się osłabiona, nie wiem już co robić

Gość gość
i dodam że biorę tabletki anty

Gość gość
Skoro do kibelka chodzisz raz na tydzień to Twoja dieta jest do d**y. Cardio, które trwa zbyt długo może wywoływać efekt odwrotny od zamierzonego (wygoogluj "tycie a cardio"). Poza tym Twój organizm potrzebuje dni regeneracji po wysiłku. Wow, jesz ostatni posiłek 6 godzin przed snem? O ile nie jesteś ekspertem w "fastingu" to lepiej unikać czegoś takiego. Mogę się założyć, że jesz jak ptaszek, ćwiczysz cardio jak szalona i zamieniasz się w "skinny fat".

Gość gość
no własnie jem normalnie raczej, nie głodze sie itp. a ćwicze też nie za dużo bo ok 20-30 minut dziennie więc to nie jest tak dużo

Gość gość
Polecam forum Ladies na sfd :) to skarbnica wiedzy, super artykuły i jest też ta dogodność, że jeżeli będziesz sumienną uczestniczką forum - czyli będziesz trzymała dietę oraz ćwiczyła, to pod swoje skrzydła weźmie Cię, któraś z modek :) Super sprawa.

Gość gość
poczytam :)

Gość Ala1692
Ja też odchudzałam się latami, chodziłam na treningi i katowałam kolejnymi dietami – i nic. Dopiero jak pod koniec zeszłego roku zaczęłam się wspomagać Therm Line Fast, waga po raz pierwszy drgnęła – i to już po dwóch tygodniach stosowania! Biorę dwie tabletki na dobę, jedna pól godziny przed poranną gimnastyką, drugą przed kolacją i jestem zachwycona rezultatem! Polecam wszystkim, którzy, jak ja, nie mogą poradzić sobie ze zbędnymi kilogramami - http://www.olimp-labs.com/11,13,463/Produkty/THERM-LINE-FAST.html

Gość gość
Ostatni posiłek wcale nie powinien być właśnie na kilka godzin przed snem, ale na godzinę przed położeniem się. Pobudzi to pracę żołądka i będziesz w stanie wciągnąć rano śniadanie. Pamiętać trzeba jednak o tym, że można zjeść tylko białko, czyli najlepiej pierś z kurczaka/indyka/jakąś nietłustą rybę wraz z warzywami. Zero węglowodanów!

Gość gość
to bzdury ze mozna jesc tylko białko, weglowodany złozone tez sa dobre, np. niektórzy jedza 50 g makaronu z odrobina oleju.. z białkiem moze byc ten problem, ze ono powoduje, ze odechciewa sie spac, po weglach sie zasypia wręcz łatwiej

"białkiem moze byc ten problem, ze ono powoduje, ze odechciewa sie spac" x Bardzo odważna teza - można prosić o jakąś bibliografię? x Jak się autorka odżywia?

Gość gość
Bardzo odważna teza - można prosić o jakąś bibliografię? x Oglądałam film o zaburzeniach snu, chyba angielski, z racji ze ja mam z tym problemy dowiedziałam sie ciekawych rzeczy... robili eksperymenty, i ludziom którzy jedli posiłki białkowe sie odechciewało spac a po weglowodanach - odwrotnie. Były jeszcze inne przydatne rzeczy np. łatwiej zasnac jak sie obniza przy zasypianiu temperatura w pokoju

Po węglowodanach prostych chce się spać ponieważ skacze poziom insuliny który zbija poziom glukozy do niższego poziomu niż był wcześniej. To huśtawka glikemiczna. x Co do białka to raczej nie chodzi o samo białko tylko o to że organizm trawi pokarm. Przypuszczam że podobny efekt by był po węglowodanach złożonych, np płatkach owsianych

Gość Dagiia2
Nie ukrywam, że miałam troszkę inny problem bo dość dużo schudłam, ale zostało mi po bokach i na brzuchu sporo tłuszczu z którym sobie nie mogłam poradzić i ja zdecydowałam się na zabieg po którym ogólnie mój wygląd zdecydowanie na plus. Poczytaj sobie o tym czym jest liposukcja tutaj masz centrum w którym byłam - http://centrumliposukcji.pl/ jak masz jakieś wątpliwości to najlepiej skontaktuj się i porozmawiaj z lekarzem.