Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapomniana

Polecane posty

Gość gość

niedawno obchodziłam urodziny. Nie było mnie co prawda w tym czasie w kraju ale dostałam życzenia smsowo od przyjaciółki i kilku koleżanek. Może uznacie to za głupie i dziecinne ale myślałam, że na fb też ktoś o mnie pamiętał. Okazało się, że tylko garstka ludzi. Myślałam, że mam dobrych znajomych. Na fb mam tylko i wyłącznie osoby, które znam. Zawsze dbałam o jakąś krótką wypowiedź urodzinową dla każdego. Dziwnie mi strasznie z tym i smutno. Kolejne takie rozczarowanie w moim życiu,...

Gość gaalo
Może akurat tego dnia kilkoro znajomych nie wchodziło na fb i Ci nie napisali bo nie wiedzieli, że masz. druga sprawa to taka, że zauważyłam że czasy i u mnie sie zmieniły kiedyś kazde urodziny i imieniny wyprawiało sie po domach i zapraszało znajomych( potem każdy się odwdzięczał u siebie) Dziś niestety i ja nie robie i nikt nie robi takich małych miłych fajnych śmiesznych imprezek. I wogóle już nikogo nie interesuje to że ktos ma urodziny. A życzenia pisze z grzeczności

Gość dorota niezalogowana
panuje kult młodości, nie świętujemy starości. strzel sobie lifting i zapomnij, że miałaś urodziny:-P