Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiowa

kolezanka i jej spojrzenie..

Polecane posty

Gość gośćiowa

mam kolezanke ktora strasznie sie foczy jak jej cos nie pasuje.widac to ewidentnie po jej minach...wystarczy jakies zdanie i sytuacja ktora jej nie odpowiada a ona odrazu mierzy oczami jakby chciala zabic...Zwrocilam jej uwage delikatnie bez pretensji zeby tak nie patrzyla a ona udawala ze nic sie ne stalo i ze jestem przewrazliwiona...Kiedys zaatakowala mnie slownie kiedy odmowilam jej spotkanie a przypadkiem kilka godzin pozniej widziala mnie z kims innym,powiedzialam ze nie musze sie tlumaczyc z kim sie umawiam,bo nie bylo to klamstwo..Ona chciala sie spotkac rano a ja mialam termin i popoludni spotkalam sie z inna kolezanka..Na szczescie obeszlo sie bez zakonczenia znajomosci..Tylko teraz nei wiem czy nie przesadzilam mowiac jej wprost...Dzisiaj byla tez u mnie inna kolezanka a ona mierzyla ja z gory na dol jak jest ubrana i wogole...Co za wiocha....czy przesadzilam??

Gość gość
gimbaza

Gość gośćiowa
tzn gimbaza ona czy ja ?? no ja wiem ze to zenada ale moaj wina ze baby tak maja ze lubia strzelac fochy..Ja tam nieobrazam sie i lubie ludzi szczerych przyjme wszystko na klate :D

Gość gość
Ty!!!

Gość gośćiowa
bezsensu dlaczego?? to ona strzela fochy o byle gowno