Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Nie uwierzycie. Przyczepił się do mnie Cygan!

Polecane posty

Gość

Nie jestem przecież rasistką :P, ale po prostu nie mam ochoty na znajomość z nim, a spotykam go bardzo często- w szkole, na przystanku autobusowym. Nie wiem dlaczego, ale chyba się go trochę boję :P

Gość gość
jak lubisz podróże to się zwiąż z Cyganem. ciekawe życie będziesz miała.

Gość
Przestań :D Chyba nie mówisz poważnie :)

Gość gość
pewnie kafeteryjny koszmarek i on uznał , że ma u ciebie szanse

Gość
Oj chyba nie chce złotówki.Ostatnio chciał poczęstować mnie papieroskiem :P A potem zgasił swojego bo powiedziałam że nie znosze papierosów :P

Gość gość
On szuka frajerek które będą na niego żebrały

Gość
Na żebraczkę nie wyglądam :) Zresztą on ma z tego co się orientuje 16 lat wiec jest ode mnie młodszy o 2 lata :O

Gość
Cygan zgasił i zmarnotrawił papierosa? Oj, rzeczywiście powinnaś się w takim razie bać. x Haha jasne :P Ale ja naprawdę troche się go boję :P Ma jakąś dziką twarz (nie wiem jak to określić) i cały czas się gapi :O

Gość gość
porwie Cię następnie "zapyli" i już odwrotu nie będzie. całe cygańskie plemie nie pozwoli Ci uciec bo nosisz z ich krwi potomka w łonie

Ja znam kilku cyganów, z 2 chodziłam do podstawówki. Podobasz mu się, roma nie odpuści. U nas w mieście taki jeden cygan napisał sprayem na murze "Totilo to krulu Roma". Na drugi dzień wszyscy się z niego śmiali że napisał z takim błędem, więc poszedł poprawić debil ale nie to "u" co trzeba i poprawił ostatnie. Znowu się z niego śmiali, więc znowu poszedł poprawić i są dwa "ó" zamknięte aż do dzisiaj.

Gość
Na drugi dzień wszyscy się z niego śmiali że napisał z takim błędem, więc poszedł poprawić debil ale nie to "u" co trzeba i poprawił ostatnie. Znowu się z niego śmiali, więc znowu poszedł poprawić i są dwa "ó" zamknięte aż do dzisiaj. hahaha :D:D:D

Gość
Podobasz mu się, roma nie odpuści. Nie strasz mnie:( Zaczynam się bać chodzić na przystanek bo często go tam spotykam więc przychodzę w ostatniej chwili przed przyjazdem autobusu...

To prawda, znam też cygana co zrobił sobie tatuaż na grzybie penisa - psychol miał farta że się przyjął bo by mu go amputowali.

Gość
To prawda, znam też cygana co zrobił sobie tatuaż na grzybie penisa - psychol miał farta że się przyjął bo by mu go amputowali. Mam tylko nadzieje że nie wszyscy Cyganie są takimi psycholami :D

Gość
Zresztą mam go w D :) Przecież nic mi nie może zrobić. Chyba za bardzo panikuje :)

Gość gość
Skad w ogole sa cyganie? XD

Gość
Nie wyglądam jak typowa polka bo jestem mulatką. Co prawda bardzo jasną w porównaniu z innymi, ale to widać. Tym większe moje zdziwienie że zwrócił na mnie uwagę :O

Gość gość
wspaniale jest cieszyc sie zyciem kazdego dnia 333 www.youtube.com/watch?v=nlPRhdwZtxQ

Gość
Lubię cię Ella. Wydajesz się fajną oryginalną i nietuzinkową osobą. Nie zmieniaj się ! :)

"Skad w ogole sa cyganie? XD" x Z reguły powstają ze starych kamienic lub mieszkań socjalnych.

Gość gość
No ale co oni swojego panstwa nie maja?

Gość
nie nie mają. Chyba każdy o tym wie że nie mają oprócz ciebie :D

Gość gość
A myslisz, ze sie interesuje cyganami, ty brzydka tepoto umyslowa?

Gość
Wstydzę się bo ten chłopak robi mi obciach. -ma dziką twarz -jest 2 lata młodszy -klnie jak szewc -jest mojego wzrostu a nie należę do wysokich :O

Gość gość
Podobasz mu się bo jesteście podobni do siebie.

Gość
A myslisz, ze sie interesuje cyganami, ty brzydka tepoto umyslowa? x Tak się usprawiedliwiaj ignorancie :D Myśle że 99% polaków wie że cyganie nie mają swojego państwa i to nie znaczy że się nimi interesują :O

Gość gość
Ale ja nie jestem polakiem :D Brzydze sie ludzi polskich :D