Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pati8787

mamy termin ślubu, ale chce już dziecko ... :)

Polecane posty

Gość pati8787

Witajcie Kochane! mamy termin ślubu na przyszły rok - kwiecień nie wiem czy hormony pewnie tak, bo jestem przed okresem i znowu baaardzo chcę już dzidziusiu, jak pomyślę, że za rok będziemy się starać to jak wieczność Narzeczony mówił, że on mógłby nawet już teraz, a ślub w przyszłym roku swoją drogą, ale pojawiła się nagle świadomość, że w tym roku zbieramy tyle co nam brakuje na wesele, a to co dostaniemy to będzie już na bejbi panikuję? :/

Gość gość
A po co Ci to dziecko?

powiem ci tak ja brałam slub gdy mój synek miał 4 lata,i to było Super że mugł byc ze mną w takiej chwili:)

Gość pati8787
Matka natura swoje już robi - nic nie poradzę, jeszcze 2-3 lata temu to na spokojnie, a obecnie - hormony robią swoje

Gość gość
Tylko jakby teraz się udało, to do kwietnia miałoby kilka miesięcy, mężczyzna może mówić że chce, ale nigdy nie wiadomo jak kobieta będzie się czuła po ciąży, po porodzie a ślub w kwietniu 2016

Gość gość
my zaplanowaliśmy ślub rok wcześniej,na 1.10.2011,o malucha zaczeliśmy się starać jakoś w kwietniu i w maju były dwie kreski,urodziłam w styczniu 2012 :) tyle to wytrzymasz,znajdź sobie jakieś zajęcie.

Gość gość
Masakra , same bękarty:(