Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

estaloca

Co może dać młoda matka chrzestna na prezent?

Polecane posty

Mam 16 lat i niedługo zostanę chrzestną. Poradźcie mi co mogę kupić dla chłopca, czy dać kasę? Nie zarabiam więc nie byłoby to dużo, ale chociażby 100-150 zł. Mały ma starsze rodzeństwo, więc w wyborze zabawek których nie mają byłby kłopot. Oglądałam jakieś na merlin.pl, ale nic mnie nie zachwyciło :( Jeżeli nie kasa to na prezent planuję wydać jakoś 100-150 zł. Rodzice sami kupili świecę i szatę.

Ja to dopiero mam problem-w przyszłym miesiącu mam dwa chrzty(tydzień po tygodniu) na które zostałam zaproszona oczywiście w roli matki chrzestnej. Chce dać dzieciom kasę, bo wiem że rodzice założyli już im książeczki oszczędnościowe i że na pewno wpłacą tam pieniądze z chrzcin. Ale poza tym chce im coś jeszcze kupić żeby mieli pamiątkę, tylko żeby to było coś oryginalnego i praktycznego no i nie drogiego bo jestem tylko biedną studentką. Nie tylko dym gryzie w oczy http://szkoleniasemper.pl/ szkolenia z zamówień publicznych nasze ceny też!

Gość renata86
Chrzestna powinna kupic ubranko do chrztu. A na prezent obraz aniola stroza najlepiej. jesli Cie stac to do tego jakis zloty lancuszek z medalikiem. W moich stronach tak sie robi.

Gość gość
ja kupiłam swojemu ubranko do chrztu i dałam złoty łańcuszek z medalikiem