Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argum

Wiosna w rozmiarze 38 :)

Polecane posty

Gość gość
No wiec tez sie chcialam dolaczyc. Mam 28 lat, waze 58 kg i mam 166 cm. Chcialam zrzucić 2-3 kg bo w obecnej chwili źle sie czuje. Glownie chodzi mi o mój tlusty brzuch i brak talii, grube ramiona i plecy. Mam nadzieje ze mnie nie zjedziecie ze z taka waga przychodzę ale nie lubię mojej figury bo jestem szersza od pasa w gore a biodra mam wąskie i nogi chude. Narazie dzis wypilam tylko kawe, myślę nad śniadaniem ale mam w domu tylko pszenny chleb.

Gość argum
witamy sarita na pokladzie:) czerwcowa mama to dobrze masz ze swoja rodzinka:) ja gotuje sobie co innego pozostalym co innego. Gosciu to jedz z ziarnami tylko ograniczaj ilosc:)

Gość gość
ja tez tak mam , ze nogi chude a brzuch gruby mam 170 i waze 66 kg , ja bym chciala te 6 zrzucic , ale nei wiem jaka dieta zeby nie bylo jojo potem

Gość argum
drogie goscie wymyslac nicki i wskakiwac na forum:) nie wazne ile kilo jest do zgubienia:) najwazniejsze to podobac sie samej sobie w swoim ciele!

Gość rosa 5
okey , ja juz na niku

Gość MamaTomkaK
Ok.to ja od chudych nog i wagi 58:-) opalaszowalam kromkę bialego pieczywa z pasta rybna. Mam kilka rzeczy które chce osiągnąć,moim glownym bledem jest to ze w dzien jem malo a na noc lapie mnie glod i wtedy podjadam,to kanapka to ciastka. Bardzo malo pije,czasem to tylko ta poranna kawa i pozniej kubek soku lub wody. Wyjelam wlasnie szpinak i myślę co z niego zrobić na obiad by syn(2,5l) tez zjadl. Ogólnie powiem wam dziewczyny ze mam hula-hop a jestem taka leniwa ze naprawdę nie chce mi sie ruszyc tylka.

Gość rosa 5
to ja od 6 kg

Gość rosa 5
ja juz dzis zjadlam duzo , o wiele za duzo, wiec zaczne od teraz !!!!! :) mniej jesc

Gość gość
Wlasnie pożeram marchewkę, bo moja cera domaga sie witamin. Mam zamiar jesc jedna codziennie. W ogóle to mnie nie jest latwo bo mój mąż mnie nie wspiera,czy kupie chleb razowy czy ćwiczę z hula-hop to on zaraz a po co,a będziesz przezroczysta i takie tam. Nie mowiąc juz o zdrowej kuchni typu warzywa na parze bo on musi wpierdzelic konkretny i tlusty obiad.

Gość MamaTomkaK
12:29 to ja mama tomka,myslalam ze jak raz wpisze Nick to bedzie

Gość czerwcowaMama
OOo ile nowych 'twarzy' ;) Afera pieluchowa ogarnieta, młody w łóżku dzemke zalicza to czas na 2 śniadanie. Serek wiejski i plaster szynki. Po tym szybki wyskok z psem, poki mały potworek śpi ;)

Gość MamaTomkaK
A ja zaraz wychodze na zakupy,pozniej poloze syna spac i będę sprzątać bo mam mega balagan. Dalej myślę co zrobić na obiad ze szpinaku.

Gość argum
MamoTomka ze szpinakiem Ci nie pomoge:( ale wejdz na blog qchenne inspiracje tam znajduje ciekawe pomysly na obiad:)

Gość argum
rosa5 to juz grzecznie do wieczora:) czerwcowa mamo jest nas coraz wiecej:)

Gość gość
Tak juz grzecznie, nie bede odkladac do jutra:) musze zaczac wiecej warzyw jesc, bo jem malutko

Gość czerwcowaMama
Szpinak z jajkiem sadzonym. Makaron (w naszym przypadku razowy) ze szpinakiem i kurczakiem :) Uwielbiam szpinak!

Gość czerwcowaMama
Obiad gotowy gulasz z indyka z marchewka w słupki i pomidorami do tego kasza gryczana :) mniam mniam ;) Jutro mam gości wiec popelnie domowego kebaba z frytkami (daruje sobie te frytki). Zaczęłam masaż rękawica w czasie prysznica na pobudzenie krążenia.

Gość argum
czerwcowa mama pyszny obiad mialas:) ja bede w tym tygodniu jechac na pulpetach:)

Gość czerwcowaMama
Bardzo lubię gotować i wymyślać różne dania :)

Gość Argum
czerwcowa mamo też lubię gotować, ale uwielbiam piec ciasta :)I oczywiście je potem próbować, próbować, próbować :) a tyłeczek rośnie :)

Gość argum
Witam Was Dziewczyny:) Jak Wam minal wczorajszy dzien? Grzeczne bylyscie?:) Ja wczoraj zjadlam wiecej niz pierwotnie zakladalam, ale byly to zdrowe rzeczy, wiec sie tym tak bardzo nie przejmuje:) dzis jest kolejny dzien:)

Gość czerwcowaMama
Wczoraj było grzecznie :) Dziś wielkie śniadanie chyba zbyt wielkie: kanapka razowa z serkiem twarogowym, jajko sadzone i 2 male kiełbaski o obniżonej zawartości tłuszczu. Jestem pelna zbyt pełna. Na obiad schabowy z surówka z kiszonej kapusty. Goście w czwartek wiec kebab będzie wtedy :)

Gość gość
ja nie daje rady , znowu jem, jem i jem

Gość pisanka1
Witajcie dziewczyny,ja dokładnie od 2 tygodni jestem na diecie.2 kg za mną ,zostało mi 5 kg.Dałam sobie czas do kwietnia aby wyglądać jak człowiek.Obecnie waga stoi jak zaczarowana,mimo że nie podjadam ani deka,wiem tak bywa jednak jest to nieco frustrujące.Mam imprezę za 3 tygodnie i choć te 2 kg by mnie zadowoliły,ehh nie ma lekko.

Gość gość
a jaka masz diete???

Gość argum
Czesc Pisanko;) gratuluje spadku wagi:) i zachecam do czestego pojawiania sie na forum:) Gosciu a co dokladnie jesz? Gdzie reszta Dziewczyn?

Gość gość
ja jem wszystko na co mam smak a jest to kaloryczne :(

Gość Argum
gościu to małymi kroczkami ograniczaj jedzenie kcal posiłków :) ja tak robię ze słodzeniem kawy, co tydzień troszkę mniej...dziś byłam cały dzień grzeczna, ugotowałam obiad na jutro kaszę gryczaną z selerem naciowym, marchewką, porem i cukinią.

Gość argum
Dzien dobry:) Mamy juz srode:) dzien minie i bedzie juz z gorki :) Wczoraj bylam bardzo grzeczna, trzymalam się swojego jadlospisu:) za mna juz sniadanie jogurt naturalny+ musli. Na drugie sniadanie zjem buleczke ciemna z pasztetem z kurczaka. Obiad kasza z warzywami. Pewnie w miedzy czasie zjem jakis owoc. I teraz najwazniejsze gdzie sa wszystkie osoby?