Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość argum

Wiosna w rozmiarze 38 :)

Polecane posty

Gość pisanka1
Witajcie, ale się cieszę, waga znowu idzie w dół. Nie wiem czy gość pytał mnie jaką dietę stosuję, ja poprostu nie jem pieczywa, makaronu, podstawą są warzywa, płatki owsiane, kefiry, wafle ryżowe,jajka na twardo,chudy twaróg. Jem ok 5 posiłków dziennie, staram się pić dużo wody ale z tym różnie bywa.Jak wieczorem mnie ssie to biorę błonnik 2 tabletki i to wszystko.Dziś jestem przeszczęśliwa i trzymam za Was kciuki damy radę w grupie siła

Gość czerwcowaMama
Hallo :) melduje się z rana. Wczoraj bardzo grzecznie dzień i tak zabiegany, ze zjadlam tylko 3 posiłki. Dziś na śniadanie 2 male kanapki razowca z twarogiem, pomidorem i odrobina szynki.

Gość argum
Czesc Dziewczyny ciesze sie ze jestescie razem ze mna:) u mnie tez na razie grzecznie i oby tak bylo do konca!

Gość gość
kobietki a czy wy cwiczycie do tych diet?

Gość argum
teoretycznie tak, praktycznie nie:) wiem ze musze zaczac sie wiecej ruszac ale zawsze wynajduje sobie wymowki albo inne zajecia

Gość czerwcowaMama
U mnie forma ruchu są codziennie spacery z dzieckiem srednio 1,5h chyba, ze pogoda nie sprzyja. Dziś obiad na "3gary" trochę się nastalam przy kuchni. Jaśniemąż zażyczył sobie grochówke taką męską dużo kiełbasy, cebuli itd. Syn wielbiciel szpinaku jadł ryż ze szpinakiem i kurczakiem. Ja od jakiegoś czasu mam szał na kapuste kiszona więc mój obiad to piers z kuraka i kapusta kiszona podsmazona na odrobinie masła pychaaa ;)

Gość argum
Czesc Dziewczyny:) cos sie cicho zrobilo :( wczoraj padlam jak wrocilam z pracy....a dzis moj Szef ma jeszcze gorszy dzien niz wczoraj:(

Gość sarita
Hej! Moja dieta nie jest jakaś konkretna. Na 2 główne posiłki zjadam po opakowaniu warzyw na patelnie (op 250-300 kcal) smażone na odrobince oleju. pieczywa staram się jak najmniej. dzisiaj zdobię rollo . Farszem będzie mieszanka sałat , cebulka , pomidor , korniszon i oczywiście mięsko - u mnie kurczak w przyprawie gyros. no i odrobinka niskotłuszczowego majonezu co by się to wszystko nie sypało przy każdym kęsie ;) Owoce jem w ograniczonej ilości i do południa. Kiedyś zakupiłam w necie dietę 3D Chilli czy jakoś tak i jak się zmotywuję to do niej zajrzę chyba. U mnie ogólnie problemem jest nieregularne jedzenie. prcuję w systemie zmianowym 7-19 , 19-7 i nie sposób jest nie jeść w nocy jak się jest na pełnych obrotach. Drugą sprawą to że powinnam zdecydowanie unikać węglowodanów prostych - bo cukrzyca mnie ściga i pewnie dopadnie szybciej niż myślę. W tej chwili mam stan przedcukrzycowy. Pierwsza ciąża i cukrzyca ciążowa indukowały ten stan i nic już na to nie poradzę. Pozostaje mi jedynie pilnować się ;)

Gość czerwcowaMama
U mnie od rana sprzątanie z małym karaluchem przy nodze. Zdaze ogarnąć 1 pokoj to w 2 juz rozpierducha :/ Mrozno dziś u mnie wiec spacer 40min i przy okazji zakupy. Mam dziś gości na kolacji, żeby bylo szybko i smacznie zrobię domowego kebaba na talerzu. Daruje sobie frytki i tez zjem. Młody spi wiec chwila na kawę :)

Gość argum
Czesc Dziewczyny dzis sie zwazylam i jest spadek:) 71.8 waga pokazala:) jade wlasnie do pracy, nie mam nic na obiad ale mam nadzieje ze wyjde o 14. Wczoraj bylam z kolezankami na winku, musialysmy odstresowac sie:)

Gość pisanka1
hej dziewczyny,u mnie dobrze,3 tydzień diety i równe 4 kg mniej.Waga spada obecnie troche wolniej ale nawet te 0,5 kg to wielka radość.Zauważyłam że znika mi oponka ,i kompletnie odrzuciło mnie od słodyczy i cukru .Ja nadal na warzywach i nabiale.Oby do 14 lutego zeszło jeszcze chociaż te 2 kg.Mam nadzieję że za 3 dni zobaczę upragnioną 5 z przodu.Trzymam za was kciuki bo wiosna nadchodzi pomału i fajnie by było jakbyśmy straciły ten wredny tłuszczyk.