Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały penis

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo małego penisa w spoczynku. Długość wynosi 6 cm, a obwód 5. Jest się czego wstydzić? Byłem ostatnio na basenie i dużo mężczyzn brało nago prysznic i miało o wiele wieksze. Dodam że mam 20 lat. Czytałem artykuł o prawidłowych wymiarach i wyczytałem że powinny wynosić do 12 długości i do 9 w obwodzie. Mówie oczywiście o spoczynku. Co myślicie o takich małych penisach? Miałem w wakacje nie miłą przygodę, pękła mi gumka od spodenek i od tamtej pory wszyscy się smieją z mojego penisa za plecami

Gość gość
Ile ma jak stoi?

Gość gość
gość dziś O takich małych penisa myślę, że tematy o nich na kafe zakładają samotne paszteciary-prowokatorki, którym już szajba odbija z samotności i nie wiedzą biedne, co ze sobą począć. Czas płynie jak rzeka, nieubłaganie, a one same, ino z kotem mogą porozmawiać.

Gość gość
Jak stoi to 13 długości i 9 obwodu czyli też nie zawielki ale martwi mnie rozmiar w spoczynku. Jak patrze na innych to spodnie mają powypychane a u mnie płasko.

Gość gość
To kup mniejsze spodnie :D

Gość gość
Nie ma czego się wstydzić.

Gość gość
no.. ciekawe jaki pozytek mozna zrobic z penisa 13 cm??? raczej trzeba sie nauczyc robic pozytek z jezyka i rak. wmawia sie facetom, ze rozmiar nie ma znaczenia - nieprawda. ma. i lepiej od razu uczyc sie jak to kompensowac a nie zyc w swiecie iluzji.

Gość gość
23,31 gosc ma racje

Gość gość
6 cm o k***a ,szok

Gość gość
mały to wariat a duży to leń