Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polska się sypie, a wy piertolicie o farmazonach

Polecane posty

Gość gość

Nie ma pracy, nie ma gdzie mieszkać. Korupacja, kolesiostwo, pranie brudnych pieniędzy, a wy tylko o ciążach, pierdach, upławach zamiast wziąć się za siebie i zacząć strajk. Nie o taką Polskę nasi przodkowie walczyli

Gość
A ja się cieszę :D

Gość gość
polki bywają nawet ładne , dobrze , że będą biedne będzie co dymać za grosze

Gość gość
to czemu tylko gadasz a nie strajkujesz? ja tam nie narzekam na swoje życie, więc nie mam po co strajkować

Gość gość
Nie o taką, jednak głupie pokolenie nie zwraca na to uwagi. Pójdą do pracy za michę ryżu, wtedy otworzą im się oczy.

Gość
to czemu tylko gadasz a nie strajkujesz? ja tam nie narzekam na swoje życie, więc nie mam po co strajkować dokładnie. Ja tak samo nie narzekam, a jak coś mi nie będzie pasować to wyjadę.

Gość gość
teraz będzie bezpiecznie się bzykać , bez obaw o bachora , pigułka po . nawet za 1200 miesięcznie będzie szczęśliwie tu żyć

Gość gość
no ale Sikorski w-ce marszałek w Sowie, żrąc ośmiorniczki i policzki z byczków, zapijając winem za 1500zł to powiedział, więc Ameryki nie odkryłeś:P Jego za to odkrycie mianowali na 2 człowieka w Polsce:D więc po co zakładasz ten temat:D

Gość gość
Wszyscy wyjadą, prymitywne myślenie prowadzi do tego, że zostaniecie bez ojczyzny jak cyganie.

Gość gość
tak jedźcie, ale już za granicami nas nie chcą, bo jesteśmy tanią siłą roboczą. "jak mi się nie podoba to wyjadę" dupę myć starym niemcom

Gość gość
Ja też walizki spakowane mam:P Parę rzeczy pozałatwiam i znikam z tego kraju, byłam bardzo dobrym pracodawcą i wysłałam w p**du za granicę swoich inżynierów, aż 20!! Mam z nimi dobry kontakt, któryś mi zmywak załatwi mam nadzieję. Ja tu się boję spać w tym kraju.

Gość gość
ja tam się nigdzie nie wybieram, dobrze mi tu.

Gość gość
też jak czytam te tematy na tym forum to mi nie dobrze się robi ale szczerze ? mam to w ch...ju skoro te młodociane towarzystwo ma to w dupskach swoich :) to oni za lat kilka nie będą mieli gdzie żyć gdzie pracować i co jeść wówczas niech nie zapomną pomyśleć o tym ile zawdzięczają swej pustocie dennej :) chu...j im w d...py :) pozdrawiam

Gość xen
W obecnych czasach kraj podbija się poprzez wywołanie kryzysu gospodarczego, sami Polacy uciekają z tonącego okrętu, Ukraińcy z Krymu przynajmniej nie oddali ziemi, tyle że dostali ruskie paszporty. Polacy z gołą dupą wyjadą gdzie się da, tylko nie będzie gdzie wrócić na starość.

Gość gość
Święta racja ! Ten obłudnik i hipokryta nie ma godności i honoru,po nim to spływa jak woda po kaczce.Takie mamy elity! "Pluj świni w oczy aona myśli że deszcz pada"

Gość gość
nie rozumiem czemu czegoś nie zrobicie ze swoim życiem skoro tak Wam źle tylko narzekacie na babskim forum...

Gość gość
Polska to super kraj i kocham moja ojczyzne nad zycie....nigdzie bym sie z niej nie wyniosla........daje rade choc z mezem mamy 1550zl ,dom auto i syna,ktory zarabia krocie....moze kiedys pomysli,ze trzeba pomoc rodzicom....ale ja go o to prosic nie bede ,chocbym miala z glodu zd**ąć...Kocham to moje ubustwo,mam 62lata ,maz 67 i zycie jest piekne :(

gość dziś Polska to super kraj i kocham moja ojczyzne nad zycie....nigdzie bym sie z niej nie wyniosla........daje rade choc z mezem mamy 1550zl ,dom auto i syna,ktory zarabia krocie....moze kiedys pomysli,ze trzeba pomoc rodzicom....ale ja go o to prosic nie bede ,chocbym miala z glodu zd**ąć...Kocham to moje ubustwo,mam 62lata ,maz 67 i zycie jest piekne smutas.gif x Czyli szczyt marzeń, ludzie jak nie wiele do szczęścia wam potrzeba. Dlatego właśnie robi się z Polaków niewolników.

Gość gość
polskość to nienormalność!niech się sypie. przestanie istnieć nienormalność. wreszcie niech tu Nacje mądre szlachetne PRZYBĘDĄ I ZAKOŃCZĄ TĘ POLSKOŚĆ.

Gość gość
tu jest moje miejsce tu jest moj kraj,moja ojczyzna i moja bieda............(to ja od 1550zl/2osoby szczyt marzen.....krzyk rozpaczy :(

gość dziś nie rozumiem czemu czegoś nie zrobicie ze swoim życiem skoro tak Wam źle tylko narzekacie na babskim forum... x Przypuszczam, że mnie powodzi się lepiej od wielu tutaj osób. Jednak poza czubkiem własnego nosa dostrzegam innych, którzy ledwo przędą w tym kraju"mlekiem i miodem opływającym". Może warto spojrzeć szerzej na obecną sytuację w kraju.

Gość gość
taa... ale jak spytałam czemu nie robicie nic ze swoim życiem to nikt się nie kwapi odpowiedzieć...

Gość gość
ok, ja znam też ludzi, którzy cienko przędą ale co w sumie mają zrobić i co powinnam zrobić ja?

gość dziś taa... ale jak spytałam czemu nie robicie nic ze swoim życiem to nikt się nie kwapi odpowiedzieć... x Obecnie jest grupa, która walczy o swoje.Bezpodstawnie opluwana przez wielu.Warto uświadomić sobie kto winien jest obecnej sytuacji, nie najmniej wpływowych, zwykłych ludzi mieszać z błotem. Boją się, braku solidarności z resztą narodu. Polak cieszy się kiedy sąsiadowi powodzi się gorzej. Z taką mentalnością nigdy nie wybrniemy z marazmu.

Gość gość
Ale co propaganda tych lajdakow zrobiła w mniej rozgarnietych glowach .Są tacy którzy mimo tych rządów gotowi dalej głosować na PO I PSL.

Gość gość
Na oszustwach,kłamstwach Tuska i jego folwarku PO,ludzie się poznali niech dalej brną w te wielkie g tylko czemu Polska ma cierpieć i zpłacać dług rządów PO przez 3 pokolenia