Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wredny małpiszon

Trap to dopiero świetny gatunek muzyczny

Polecane posty

Gość gość
Tak slucham gowna, w takim razie powiedz czego konkretnie :D

Czemu na tym teledysku albo wypinają tyłki, albo pokazują jakichś meneli? :( ale to brzydkieeee, o "muzyce " juz nie mówie bo to sie da ogladać tylko z wyciszonym dźwiękiem.

Gość gość
Jakies k***a massive attack, jestes bardziej prymitywna niz myslalem

Kasiaszatanistka1994 dziś Droga Kasiu, rozumiem obiekcje co do teledysku i tego typu muzyki. Teledysk przedstawia Rosyjską imprezę, która została wykorzystana jako materiał na teledysk. Muzyka, owszem, nie każdemu musi się podobać.

Gość gość
Obiekcje hahahaha, co to k***a znaczy, obiekcje, ja j***e jaki tepak XD. Wredny malpiszon przypomina mi taka agnieszke, ktora tez rownie wielka inteligentna a cpie kodeiny sriny itp. Widze, ten sam poziom.

Gość gość
Obiekcja, jakim trzeba byc baranem, zeby takich slow uzywac XD omg

Jak nie wiesz, co oznacza słowo "obiekcje", to Ci serdecznie współczuje. Miałeś się w uk kształcić, a skończyło się na tym że Cię tam rżną te muslimy :P

Hahahah, co za dno, widać że na lekcje polskiego nie uczęszczałeś, skoro to słowo jest Ci obce :D Hahahah, to dopiero niezły poziom tępoty, nie znać takiego słowa 🖐️ Pozdro 600, niedouczona ściero podłogowa :P

Gość gość
Man of the moon tepak kafeterii nr 1 :D. Czego sie spodziewac po uzytkownikach pokroju wredny kurwi/szon i man of the gówno

Gość gość
Akurat w twoim przypadku, to slowo brzmi smiesznie, bo jestes zalosna p***a, ktora nei zdala w szkole, hehe. WIELKA OBIEKCJA KURWA JA J***E JAKI ZAL

Gość gość
BEDE TAKA INTELIGENTNA UZYJE SLOWA OBIEKCJE KTOREGO ZNACZENIA NAUCZYLAM SIE PRZEZ PRZYPADEK NA LEKCJI JEZYKA POLSKIEGO XD

Gość gość
uuu bo bys chodzila k***a xd. nie zdalas i jestes tepa xd

Czy ty w ogóle wiesz, co piszesz, głupolu? Aha, czyli rozumiem, że wszystkie wiadomości które są przez ucznia gromadzone, są zupełnie ZDOBYTE PRZEZ PRZYPADEK? Ja pie***le, nie mam pytań :D Zażyj leki, bo masz luki w głowie :D

Gość gość
Akurat do ciebie material z ksiazek sie nie przyswaja, bo nie masz mozgu, a slowo obiekcje powiedziala do ciebie nauczycielka w szkole: Jakie masz obiekcje na temat tego ze palisz marihuane i jestes cpunka, i w dodatku k***a ktora sie sk***ila w wieku 15 lat? A ty eeeee nie wiem, i teraz uzywasz tego slowa, bo wydaje ci sie, ze jestes jak swoja nauczycielka

Gość gość
o kur/wa co za szajs

Jesteś żałosny, nie wiesz jak się odnieść do mojego postu, to pieprzysz głupoty zamiast porządnie wyartykułować swój argument. Żal mi Cię 🖐️ Jak widać, pomimo że nie zdałam przez głupotę, to jednak coś z lekcji pamiętam.

Gość gość
Jakie masz obiekcje na moj temat, wredy malpiszon? Czy to moze jakas ciekawa obiekcja czy nieciekawa obiekcja? Bo moja obiekcja jest taka, ze twoja obiekcja to masz gowno w mozgu i jestes prymitywna i robale po c***e ci laza. Masz jakies obiekcje?

Gość gość
To ja już myślałem, że nic gorszego od disco-polo się nie wymyśli, a tu proszę jednak da się :)