Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to zwykła TROSKA, czy już coś więcej?

Polecane posty

Gość gość

Gdy dzieje się coś złego, a facet zachowuje się tak: -interesuje się, czy jest lepiej -przytula -mówi żeby dzwonić A nigdy wcześniej tego nie robił.

Gość gość
Dodam, że znamy się z pracy, ale pracujemy w innych działach. Na co dzień mało się widujemy.On ma kogoś i ja też nie jestem sama.

autorko, troska to już JEST coś więcej :) nikt się przecież nie troszczy o obojętne sobie osoby. okaż mu też trochę sympatii i zobacz, co z tego będzie

Gość mężczyzna po 30
Fajnie się czyta kafe. Utwierdza się człowiek w przekonaniu, że kobiety to idiotki i tak trzeba je traktować :)

Gość mężczyzna po 30
Nie da się niestety uniknąć generalizowania :) No dobra, nie wszystkie kobiety są idiotkami, ale z całą pewnością można stwierdzić, iż znakomita większość :D z autorką postu na czele.

Gość gość
A niby dlaczego? Nawet pytania nie można zadać?

Gość zawsze szczery
Nawet pytania nie można zadać? x tym pytaniem potwierdzasz to ze jestes kretynka

może ona ma zero doświadczenia z facetami? od pisania lasce, że jest głupia, penis wam nie urośnie ani boska lasencja was nie zechce.

Gość gość
Alicja ładnie napisała, że troska to już jest coś więcej. Może się zakochał i dlatego troszczy?

Gość gość
ja pier...to musze uwazac z kim i o czym w pracy rozmawiam, bo jeszcze jakas pani pod 50 pomysli, ze mam na nia ochote jak sie znowu bedzie zalic na zdrowie.... Z grzecznosci wypada sie zapytac o zdrowie czy jakis problem jesli byl wczesniej poruszany, a ty wmawias sobie jak dziewczynka z drugiej klasy, co ja kolega za warkocz pociagnal....ah, to musi byc milosc....

Gość gość
Stary kawaler już do końca życia zostanie starym kawalerem. Ci mężczyzni co do 25 roku życia nie zawarli związku to są już odrzutki. Tylko współczuć takim niedojdom życiowym, zero zaradności, wypaczone poglądy, złośliwi . Szczególnie Ci po trzydziestce, bo już dostali w doopę od wielu kobiet są poranieni emocjonalnie. Nawet nie warto na takiego czasu marnować bo już ma skrzywiony charakter i nijak się nie da wyprostować. Manipulują kobietami by za wszelką cenę którąś wykorzystać. Rzecz ma się tak samo z rozwodnikami. Omijać z daleka.

Gość gość
Mężczyźni są raczej mało wylewni więc jeśli już zwracają uwagę na kobietę i jej pomagają to dla nich to coś znaczy.

Gość gość
Jak na moje oko to wyglada na cos wiecej ale z facetami to nigdy nic nie wiadomo.