Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udalo wam sie cos wymodlic u Boga?

Polecane posty

Gość gość

Udalo sie komu wymodlic milosc?

Gość gość
tak:)

Gość gość
Tak- męża i dziecko.

Gość gość
oczywiscie ze tak-w najgorszych i najtrudniejszych momentach zyciowym sie do niego zwracam, mam mu wiele do zawdzieczenia, warto sie modlic, Bóg nas kocha!

Gość martyna 33
Tak.Modlilam sie o to ponad dwa lata.Wszysct mowili mi,ze nie ma szans na spelnienie sie mojego marzenia.A ja cierpliwie czekalam i modlilam sie.Bo sam Pan Jezus powiedzial,ze mamy prosic i wierzyc,a bedzie nam to dane.

Gość gość
ja kiedyś dawno temu tak ale to trzeba sie modlić tak że wierzysz w to co robisz , skupić się , nawet odczujesz obecność boga przy sobie , taka światłość, ciepło i obecnosć

Gość gość
b nierealna rzecz :) ale to zbyt osobiste :) dzieki Boze :)

Gość gość
to teraz mi przykro, mnie Bog nigdy nie wysluchuje :(

Gość gość
a możecie napisać jakimi modlitwami wyprosiliście łaski? Zwracaliście się za pośrednictwem jakiś świętych czy kierowaliście modlitwy bezpośrednio do Boga?

Gość gość
Idz do pracy, i zarabiaj na siebie to nie bedziesz miala takich rozterek :)

Gość gość
mi Bog nie chce dac meza :(

Gość Jose Callejon
Tak. Prosząc o coś Boga (ja osobiście zawsze zwracam się do Jezusa, jakiś bliższy mi jest - i nam, jako również Człowiek) należy prosić z wiarą, że to się otrzyma. Wtedy wszystko jest możliwe.

Gość gość
Bog czy diabel co za roznica, i tak to wszystko dziala przez podswiadomosc , chyba nie myslicie ze interesowalby sie wami indywidualnie?? prosty eksperyment skupcie się na czymś np żeby ktoś do was zadzwonil z nastawieniem i wiara ze tak bedzie i tak do skutku , najlepiej osoba z ktora zerwaliscie kontakt i co, bog wam w tym pomoze?hahah wolne zarty

Gość gość
Sama modlitwa? trzeba się napocić w obowiązkach jeno w pocie czoła chleb będziecie spożywali ,modlitwa głównie ur******* wiarę w Łaskę Bożą,a my musimy działać zgodnie z sumieniem i wspierać się nadzieją że na tyle jesteśmy w porządku i poukładani że możemy spodziewać się wsparcia ,nawet a może przede wszystkim przez innych życzliwych ludzi będących narzędziem w ręku BOGA .My przecie śmiertelni jesteśmy a zbyt dosłownie oczekujemy cudów.Jeden z drugim może widzi to inaczej? MAX.

Gość gość
Urruuchamia

Gość gość
20 stycznia w Ostrowi Mazowieckiej ktoś zostawił dziecko w kościelnej kr/*UCHCIE. Znalazła je parafianka, która wychodziła z kościoła po pierwszej porannej Mszy Św. Dziewczynka jest zdrowa i czuje się dobrze. "Najważniejsze że nie zostało zabite już po urodzeniu."

Gość gość
Wszystko! Ja może nie jestem dobrym katolikiem, co chodzi co niedzielę do kościoła ale wierzę w coś co nie jest nawet osobą a po prostu bytem statecznym i wszechobecnym. Wierzę że chrześcijaństwo jest ok ale wierze w istnienie czegoś ponad wszystko i tak , uważam że da sie wymodlić. Wymodliłem w życiu chyba wszystko co mam.