Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do aptekarzy: nie sprzedawajcie pigułek po, odmawiajcie

Polecane posty

Gość gość
nie dla pigulki!!!!!!!!!!!!!stop aborcjom i mordowaniu dzieci nienarodzonych!!!!!!!!!!!!!!!tylko ludzie z sumieniem i kochajacy boga i drugiego czlowieka nie kupia ani nie sprzedaja tego sztanskiego dziela

Gość gość
Moje ciało i moje decyzje. Nikt za mnie nie pójdzie do nieba ani do piekła za me grzechy ( jeśli niebo i piekło istnieje), więc co komu do tego, co łykam, jem i piję oraz z kim śpię??? Tym tokiem myślenia ( "my, aptekarze nie będziemy sprzedawać tych pigułek, bo nam sumienie nie pozwala") można załatwić wiele problemów w naszym ( i nie tylko) kraju, np. alkoholizm, który niszczy człowieka i jego rodzinę. Sprzedawca w sklepie też powinien mówić: nie sprzedam ci wódki, bo będą płakały twoje dzieci, znów będziesz bił żonę itd. Albo: jesteś gruba, nie sprzedam ci kolejnej paczki czipsów. Jesteśmy wolnymi ludźmi, każdy ma swoje sumienie, rozum i niech sobie żyje jak chce.

Gość gość
te tabletki sa drogie, wiekszosc ludzi czyt. Polaków postawi na zysk, moja apteka pod blokiem sprzedaje bez problemu, pracują tam same kobitki :)