Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do aptekarzy: nie sprzedawajcie pigułek po, odmawiajcie

Polecane posty

Gość gość

do aptekarzy: nie sprzedawajcie pigułek po, odmawiajcie

Gość gość
Kilka razy kupowałam i jakoś nikt mi nie odmówił a jeszcze udzielano porady by wszystko było ok.

Gość gość
aptekarze macie prawo powołać sie na klauzule sumienia. Do kierowników placówek: aptekarze którzy sprzedadzą te pigułki powinni dostać wypowiedzenie z pracy. Zyjemy w kraju katolickim i nie pozwolimy na morderstwa nienarodzonych dzieci. Tylko Bóg ma prawo decydować o czyjejś śmierci. Na szczęście Prezydent Komorowski prawdopodobnie zawetuje tą ustawę jak wynika z dzisiejszej informacji Kancelarii Prezydenta ale póki co musimy być czujni.

Gość gość
Korzystałam i będę korzystać .W nosie mam moralne pierdoły dewotek i pedalskich księży.

Gość gość
Skoro to Bog decyduje to po co chodzisz do dentysty,ortopedy,ginekologa,kardiologa itd? Przeciez kazda taka wizyta to ingerencja w wole Boga. Skoro masz wadliwe serce to widac Bog tak chcial i zyj tyle,na ile ci serce pozwoli. Zgadzasz sie ze mna katoliku?

Gość gość
11:09 popieram :D

Gość gość
chyba autor pod ciężarem takiego argumentu ulotni się z tego tematu :D

Gość gość
Księża obłudnicy sami swoim kochanicom te tabletki kombinują a one tonami je łykają. Wiem co mówię bo żona jest po farmacji i prowadzi aptekę a miasto niezawielkie i zna swoje klientki.

Gość gość
niech ktoras kur/wa w aptece sprobuje odmowic mi sprzedania tabletki, to zakatuję ją na miejscu

Gość gość
Dzieki za te slowa poparcia,sa widac jeszcze ludzie normalnie myslacy :)

Gość gość
Właśnie łyknęłam.Po wczorajszej ostrej zabawie z dwoma kumplami nie mogę być niczego pewna. To nie pierwszy raz. Lepiej tak niż z bachorami się użerać. Brrrr... Żaden kutafon wiszący na kościelnej klamce nie będzie mi narzucał co mam robić ze swoim ciałem i ze swoim życiem.

Gość gość
Jakie słowa poparcia,eunuchu? Tabletki po powinny być dostępne nawet w marketach i stacjach benzynowych,jak prezerwatywy.

Gość gość
A czy ja napisalem cos innego? Jestem autorem wpisu z 11:09 wiec nie wiem czemu po mnie jedziesz.

Gość gość
Sorry,sorry,sorki. Obiadek,prysznic i bzykanko. Zapowiada się udany wieczór i noc. Mam nadzieję,że u ciebie też. Pozdr.

Gość gość
14.04 To by było najlepsze!

Gość gość
Tabletki po powinny być dostępne nawet w marketach i stacjach benzynowych,jak prezerwatywy. - i nic do tego mafii lekarskiej ,gin,aptekarskiej i klechom ,dosc dzieci w beczkach ,jeziorach ,gnojówkach

Gość gość
odezwal sie chytry aptekarz tabletki bez ograniczen