Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaNomada

Dziecko w Podróży

Polecane posty

Gość MamaNomada

Witam, W tym roku pierwszy raz chcę pojechać na rodzinne wakacje z mężem i naszym 3 letnim synkiem. Macie jakieś wskazówki co do samej podróży- tak żeby dziecka nie wymęczyć- nie wiem jeszcze czy polecimy gdzieś samolotem czy pojedziemy samochodem- jak wg Was lepiej?

Gość gość
Lepiej chyba polecieć- zależy jak długa to ma być podróż, ale latem, samochodem, dziecko będzie się męczyć chyba. Jeśli chodzi o pomysły na wakacje z dziećmi i porady co do podróży to warto zajrzeć na stronkę Dziecko w Podróży- tak mi się skojarzyło bo taki temat wpisałaś :) www.dzieckowpodrozy.pl. Znajdziesz tam pewnie sporo ciekawych propozycji wyjazdów i wskazówek dla podróżujących z dziećmi rodziców.

Gość Mama24ha
Tak, też mi się skojarzyło bo znam tą stronę www.dzieckowpodrozy.pl :) No i zgadzam się- zajrzyj tam- na pewno przydadzą Ci się takie informacje i też myślę, że lepiej lecieć niż jechać samochodem- zawsze szybciej i wygodniej.

Gość MamaNomada
A widzicie, nawet nie wiedziałam, że nazwałam temat nazwą strony. :) Dziecko w Podróży...hmmmm no właśnie patrzę, fajna stronka rzeczywiście- ale chodzi o tą www.dzieckowpodrozy.pl a nie na onecie? Bo tam też jest podobna. Dużo pomysłów, przeglądam sobie- pewnie coś wybiorę. Dzięki za wskazówki.

Gość gość
Heh- Dziecko w Podróży to jest taki niezbędnik podróżujących rodziców- warto zajrzeć- też polecam i korzystam :) Ferie już zaplanowane, teraz czas pomyśleć o wakacjach :)

Gość bizonowamegan
Jak ferie to warto pomyśleć o darmowym ubezpieczeniu dla dzieci na ferie: www.kylex1.produktyfinansowe.pl/e/lead/1243/label=darmowe-ubezpieczenie-dla-dziecka

Gość gość
wszystko zalezy czym i gdzie sie wybieracie co tu mozemy ci doradzic ?

Z moim dzieckiem akurat nie ma najmniejszych problemów, ale wiem, że dla niektórych to moze być prawdziwa katorga