Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mjuzikowa

Były koleżanki i jego nowa dziewczyna.. Czy powinnam?

Polecane posty

Gość mjuzikowa

Hej. Jestem tu nowa. Jeśli był już podobny temat i dubluje to przepraszam. Chciałam się poradzić kogoś obiektywnego co powinnam robić. Otóż mam koleżankę którą znam dłuuugo bo aż od przedszkola. Kiedyś się bardzo blisko kolegowałyśmy jednak relacje osłabły jak poznała swojego chłopaka. Przestała się do mnie odzywać spotykałyśmy się jak miała jakiś kłopot i w większości sytuacji ja przyjezdzalam do niej. Jakies 3 miesiące temu po 4 latach zwiazku rozstala się z chłopakiem - on zerwal. Ich związek był trudny ciagle się klocili nie mogli się dogadać, obrażeni potrafili nieodzywac się do siebie po 3 tyg ! Mój chłopak bardzo dobrze się dogaduje z jej już bylym i nie ma zamiaru rezygnować z relacji z nim. ja rowniesz go lubiue bo to spoko gość i nic mi zlego nie zrobil. teraz jej były ma nowa dziewczyne. według niej zaczal się spotykać z nowa zanim jeszcze zerwał z nia. ostatnio była sytuaca ze wyszliśmy z moim facetem na miasto i dolaczyl do nas były mojej koleżanki i jego nowa dziewczyna. poniosl nas melanż w skrocie mowiac - gadałam z jego nowa panna jak gdyby nigdy nic , alkohol zrobil swoje. zaprosila mnie po tym wypadzie jego nowa dziewczyna do znajomych na fb... nie wiem czy przyjąć zaproszenie czy nie... boje się ze moja kolezanka będzie na mnie zla ze będzie miała zal i się zwyczajnie obrazi. ważne jest dla mnie jej zdanie ale mam na uwadze to jak zachowywala się wobec mnie gdy jeszcze miała chłopaka... nie wiem za bardzo co robic. pomóżcie. pozdrawiam, m.

Gość mjuzikowa
jeśli możecie napiszcie mi również czy nie ma nic zlego w tym abym spotykala się z nimi razem z moim chłopakiem (we czworke?) czy to jest nielojalne wobec mojej koleżanki?