Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Operacja krzywej przegrody nosa,pomóżcie, opinie

Polecane posty

Gość gość

Miał ktoś z was już taką operację? Bo ja sie szykuje ze względu problemów zdrowotnych przez krzywą przegrodę. Chciałam zapytać tych co już mieli taką operację, jak szybko mogliście w pełni oddychać przez nos? Czy od czasu do czasu nie występują u was jakieś bóle nosa, na zmiany pogody itp? Z jakiego powodu poszliście na tą operację i czy wszystko mineło? I najważniejsze w jakim szpitalu mieliście operacje? Bo chcę żeby wszystko dobrze wyszło. pomóżcie proszę

Gość gość
ktokolwiek?

14.04 mialam operacje nosa.robilam wszystko:prostowanie przegrody,likwidowanie garba,zmniejszenie konca nosa.powiem ci jedno MASAKRA.po przebudzeniu nie bylo tak zle ale po kilku godzinach to bylo cos okropnego.bolaly mnie uszy,podniebienie,glowa,oczy ,zeby dokladnie wszystko.Po 2 dniach wyciagnieto mi tampony z nosa(nie bolalo ale troche nieprzyjemne uczucie).teraz wygladam strasznie ale siniaki sa mmniejsze wiec jeszcze troche.24 bedzie sciagany gips i szwy(mialam operacje metoda otwyrta).nie moge sie doczekac.zdaje sobie sprawe ze na efekt koncowy trzeba czekac okolo roku.wiec nie moge panikowac.pozdrawiam serdecznie.Zastanöw sie dobrze bo to naprawde bolesna sprawa.