Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękny płaski brzuch

Polecane posty

samo wyciskanie brzuszków nic nie da - musisz pracować z obciążeniem nad mięśniami i to różnymi! do tego cardio w odpowiednim tętnie (do 75% MAX), jak faktycznie masz co spalać czasami brzuszek to też kwestia złej diety (jesz produkty, które wzdymają - nie mówię o obżeraniu się bo to chyba oczywiste :P) i niewyspania (gdzieś czytałam, że jak nie śpisz tyle ile powinnaś, to się właśnie brzuszek robi)

Gość gość
po jakich ćwiczeniach można uzyskać taki brzuch jak ta dziewzcyna w ostanim linku ?

Gość gość
dziś mam takie cycki i uwazam ze sa male :(

Gość gość
nie ta jest chłopięca pomimo ze niby jakies tam cycki, wazniejsze od cyckow sa proporcje dolu, kawalek tylka i ud, kragle biodra i wciecie w talii

Gość gość
Tu autorka, nie wklejałam tutaj żadnych zdjęć:D dziękuję serdecznie za wszystkie wpisy, ale nie kłóćcie się, proszę :) przyznam się szczerze, że się trochę rozleniwiłam, sypiam za dużo, jeść się nie obżeram, ale nie ruszam się, siedzę całe dnie praktycznie. :( a co myślicie o szybkich spacerach, godzinkę dziennie?

Gość gość
ja chyba kupie sobie rolki :) w Holandii zimy groźnej nie ma, duzo pieknych sciezek rowerowych wyasfaltowanych :) a to i na nogi, uda, brzuch,cale cialo jest aktywne

Gość gość
Też bym pojeździła na rolkach, ale zanim bym się nauczyła to bym straciła wszystkie zęby:D

Gość gość
o cos ty, ja juz nie jezdzilam xxx lat, ale sobie przypomne, wezme od razu do zestawu ochraniacze :D teraz tak mysle ze to chyba awet lepsze niz rower i bieganie

Gość gość
Chyba masz rację, wszystko pracuje, nawet ręce ;)

Gość gość
no pewnie! jazda w letni wieczor to sama przyjemnosc!

Gość gość
A dietę jakąs stosujesz lub masz zamiar? :)

Gość gość
nie, diety nie mam jem co lubie w rozsadnych ilosciach pije wode ale dlatego ze lubie i zamiast slodyczy choc czasem sie skusze, jem owoce :) nie katuje sie dietami, za dobrze gotuje ;)

Gość gość
Mogłabyś mi podać przykład fajnego obiadu? Szukam inspiracji :) Będę bardzo wdzięczna :D

Gość gość
sama nigdy nie mam inspiracji, a juz na pewno nie jem dietetycznie! wiec dzis mam żurek - taka moja dieta :D

Gość gość
Jeśli chcesz mieć płaski brzuch, a ćwiczenia nie pomagają to jedynym rozwiązaniem jest liposukcja ultradźwiękowa. Zabiegi są bezbolesne, szybko widać efekty, a stracony tłuszcz już nie powraca. Najlepsze salony gdzie wykonują takie zabiegi znajdziesz na stronie www.dobrakosmetyczka.pl

Hej jeśli chcesz mieć cały czas tą samą wagę 50 kg i tylko brzuch ci się nie podoba (mam to samo) zacznij od ćwiczeń abs na modelowanie brzucha i najlepsza trenerka jest mel b na youtubie ma filmiki i do tego tiffany na boczki ;) mi bardzo pomogło, boczki zniknęły i brzuch mi zniknął i stał się płaski, do tego woda do picia, żadnych słodyczy, czipsów a resztę jedz jak jadłaś czyli normalne jedzenie a wkleję Ci linki do ćwiczeń i każde ćwiczenie ma po 10 minut więc nie jest tak strasznie a efekty widać!! ;) rozgrzewka-https://www.youtube.com/watch?v=c8j8snzBXz4 ćwiczenie na brzuch- https://www.youtube.com/watch?v=ks_tqbwh8-s ćwiczenie na pośladki-https://www.youtube.com/watch?v=nmJXHq5n300 ćwiczenia na nogi -https://www.youtube.com/watch?v=nBKU4Awm0lw ćwiczenia na boczki-https://www.youtube.com/watch?v=ywDqgMZS7Mg&list=PLxSq-gfYOTRuFTUE50buNXULV2jr-Oz-C ćwiczenia rozluźniające i rozciągające-https://www.youtube.com/watch?v=QQm4guqGEBE

Pamiętaj też o najważniejszym czyli rozgrzewka i ćwiczenia rozluźniająco-rozciągające ;) są po 5 minut ;) i pamiętaj ćwiczenia na pośladki czy na nogi (mimo, że chodzi Ci tylko o brzuch) też tam pracujesz brzuchem ponieważ musisz wciągać brzuch i go napinać a nie jest to takie łatwe ;) brzuch po tygodniu jak skała i o wiele mniejszy... Zwiększaj ilość ćwiczeń kiedy już nie będziesz czuła zmęczenia... Polecam też hula-hop z kuleczkami masującymi (na początku robią siniaki) i kręcić w prawą i lewą stronę by równo było wcięcie a ja się nauczyłam dość szybko kręcić w drugą stronę...

Gość gość
Ćwiczenia tylko na brzuch nic nie dają jeśli masz oponkę. Nawet jeśli wyrobisz sobie mięśnie, to będą ukryte pod warstwą tłuszczyku. Zacznij od cardio (rowerek, bieżnia), dopiero po 25-30 minutach zacznij trening brzucha. Same brzuszki nie wystarczą, bo angażują tylko jedną partię mięśni. I co ważne - nie ćwicz codziennie, mięśnie potrzebują odpoczynku, najlepiej dana partię ciała ćwiczyć co 2-3 dni.

Gość gość
Na płaski brzuch polecam liposukcję ultradźwiękową połączoną z masażem podciśnieniowym. Miałam 6 takich zabiegów, co tydzień godzinę i straciłam w obwodzie brzucha ponad 10 cm. Wiem, że każdy salon ma inną aparaturę, która bardzo rożnie działa dlatego polecam sprawdzone miejsce www.beautypremium.pl