Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Posuwałem Dodę

Polecane posty

Gość gość

Chcecie wiedzieć jaka jest w łóżku Doda? W marcu 2014 miałem się okazję o tym przekonać, podrywała mnie przez cały wieczór , w pewnym momencie wyszedłem do toalety ,wracając spotkałem Dodę ,była pijana,rzuciła mi się na szyję i spytała czy bym jej nie bzyknął bo ma na mnie ochotę , w pierwszej chwili odmówiłem ze względu na jej stan i to że u niej pracuję,ale nalegała,wyszliśmy z imprezy i bzyknąłem ją w choinkach,nie było to dla mnie szczególne przeżycie bo byłem podczas tego aktu praktycznie sam,ona była tak pijana że stać ją było tylko na wypięcie tyłka i dziwaczne teksty.Jest płytka znaczy ma krótką pochwę , normalny penis 18 cm wchodzi do połowy,taka sobie przyjemność a w zasadzie żadna przyjemność posuwać szefa i to pijanego jak cholera.Mam 19 lat i nie mam zbyt wielu doświadczeń seksualnych ,ale ten kontakt był słaby. Po co to piszę i dlaczego tutaj ? Nie pracuję już z Dodą ,zachowała się w stosunku do mnie jak najgorsza Chamka a piszę o tym tu ze względu na luz jaki panuje na tym forum ,często czytam kafeterię i wiem że osoby tu przebywające nie będą z tego robić sensacji i naigrywać się. Doda jest chamką .

Gość gość
czemu zachowala sie jak chamka? z twojego opisu wynika tylko, ze chciala one night stand. Choc ciezko uwiezyc, ze to nie prowo.

Gość gość
no dobra i po co o tym mówisz? Chcesz żebyśmy zrobili zrzutę na testy i domestos?

Gość gość
ja tesz w kakałowe oko Euzebiusz fujara

Gość gość
....a potem się obudziłem

Gość gość
Jak mogłeś ją posuwac ? Przecież ona ma tatuaże ?