Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klaudina

Test ciążowy i słaba druga kreska.

Polecane posty

Gość gość
Przecinki też sie trudno stawia pisząc z telefonu?

Gość gość
Idz stad syfiaro,pewnie zazdroscisz autorce bo sama zajsc nie mozesz z wlasnej winy w dodatku bo zioniesz takim jadem ze zaden facet nie chce z toba gadac a co dopiero uprawiac seks.

Gość gość
napisalas: Andzia91 dziś Przepraszam bardzo ze się wtrące ale nie rozumiem co cie interesuje tak czy ona specyjalnie to zrobiła czy nie i wogole przeciez to jej zycie i napewno ty nie powinienes sie w niego wtracac Bledow jest tu od groma.;"specyjalnie", "wogole" (napisalas razem) "napewno" i w poprzednim poscie hit: Rzycie... Nie osmieszaj sie juz.

Gość gość
a ja cie odsylam do ksiazek. Bo na dzieci i meza jeszcze nie czas, malolato.

Gość gość
Andzia91 dziś Przepraszam bardzo ze się wtrące ale nie rozumiem co cie interesuje tak czy ona specyjalnie to zrobiła czy nie i wogole przeciez to jej zycie i napewno ty nie powinienes sie w niego wtracac edytowano dziś Oj klaudinko,no i gdzie ty tu widzisz poprawną formę "wogole".Tamta osoba napisała poprawnie,żeby ta gelejza zmieniła byki.Jesteś tak tępa,ze nawet tego nie zauważyłaś:D

Gość gość
20:29 czyli Andziu,zaloguj się:D

Gość gość
Klaudincia jak broni tej analfabetki,która staje za nią:)jednak swój do swego ciągnie:D zawsze mówiłam,że klaudia to patologiczne imię

Hej. A więc tak jak wcześniej pisałam od mojej ostatniej miesiączki mija 6 tyg. A moja beta z dzisiaj to 241,3. Nadal za mała.... Jestem umówiona na jutro do gina. Nadal się martwię....

Gość gość
Klaudia do szkoly,a nie za dzieciaka sie brac

Gość gość
Moja kolezanka miala tak ze podczas jednego cyklu miala 2 razy jajeczkowanie i potem na poczatku ciazy przez 1 miesiac okres.Wszystko bylo ok tylko dziecko urodzilo sie wczesniej niz przewidywali,pod koniec ciazy lekarz zorientowal sie w tym wszystkim .Powiedzial jej ze bardzo rzadko dochodzi do takich ''psikusow''ze strony natury

Kludina a ile wynosila Twoja pierwsza beta? Moze, Ci sie cholernie owulka przestawila? to sie przeciez zdarza! :)

pierwsza beta 16.01.-69 druga beta-20.01-241,3 Boje się że to ciąża pozamaciczna....

Gość gość
zrób jutro bete koniecznie! bo być może duphaston będziesz musiała brać

Gość gość
jutro idzie do ginekologa wiec sie okaze.

Ale moze faktycznie zrobie jutro znow bete. Lekarz bedzie mial porownanie i cos poradzi....

Gość gość
Chyba jednak wyjedziesz za granicę:D chciałaś być cwańsza od męża,ale nie wyszło.Tak to bywa jak sie coś kombinuje bez wiedzy kogoś...

zrob ta bete jutro, dla porownania. A teraz zrob sobie herbatke, wlacz film i wyleguj sie ile tylko mozesz ;) Wszystko bedzie dobrze! Ja testuje za 2 dni ;) a 23 mam do zrobienia bete - 3 mam za Ciebie kciuki

Gość gość
No i co?masz wyniki?

Gość liebethamen1975zyrtt
17 zł. babki mówiły że ostatnio podrożało. Jasne http://sttl.in/w

Gość gość
i co wyszło?

Gość gość
Klaudia juz jest w Niemczech na zbieraniu ogórków

Gość gość
gość dziś a ty jesteś już na Ukrainie i robisz laski.

Gość gość
Wolę polskie fiuty

Gość gość
Hej! Ja już po wizycie u lekarza. Powiedziała że nie ma się czym martwić,że każda ciąża przebiega inaczej. Że przyrost hcg jest ok więc powinno byc dobrze. Na usg było widać tylko pęchęrzyk. Przepisala mi duphaston i luteine. (żeby pomóc ciąży)Kolejna wizyta za tydzień. Zobaczymy co czas pokaże. Jestem dobrej myśli!

Witam...piszę znów. Jestem po 2 juz wizycie. 7 tyg i 4 dzien. Pęcherzyk tylko urósł trochę....teraz ma 0,99 cm. Gin kazała leżeć i brać duphaston i luteine. Mam isc jutro na bete i zobaczyc jak urosło od 20 stycznia... Ja się już nie chce łudzić że bedzie dobrze...;(