Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marycha765

SzybkiGrosz.pl korzystał ktoś

Polecane posty

Gość marycha765

Czy ktoś korzystał z usług www.szybkigrosz.pl????

Gość gucio87
tak ja korzystałem i z czystym sumieniem mogę polecić... pozyczkę dostałem po 2 dniach, tyle musiałem czekać aż inwestor się odezwie. Pożyczyłem 20tys

Gość kubaw22
A jakie trzeba spełnić warunki, żeby w ogóle móc się starać o pozyczkę za pośrednictwem portalu Szybkigrosz.pl?? Napewno osoba zadłuzona odpada????

Gość klufus6
Nie Kuba, osoba zadłuzona nie odpada... właśnie portal szybkigrosz.pl pomaga takim ludziom i właśnie głównie dla osób zadłuzonych są kierowane pożyczki..

Gość gość
no i po co reklamujesz te pożyczki?

Gość morando
SzybkiGrosz.pl to świety portal, dzieki niemu jestem w stanie spłacić swoje wszystkie zaległości..

Gość manieckie
Na wielu forach można przeczytac o tej stronie i ma wiele pozytywnych opinii to fakt

Gość gość
ha ha to już doszło do tego,żeby coś zareklamować to się piszę i samemu sobie się odpisuje

Gość gość
złożyłam u nich wniosek czekam aż się jakiś inwestor odezwie potrzebuje szybko gotówki

Gość gość
hmm złożyłam wniosek na szybkigrosz.pl ciekawe czy coś dostanę w sumie 2 tys by mnie ratowało

Gość gość
ja dostałam u nich pożyczkę wszystko poszło sprawnie w sumie formalniosci jak w innych chwilówkach ale za to wynegocjowałam lepszy %

Gość gość
Też bym chciał kasować pieniądze od naiwnych jeleni, za rozmowę telefoniczną :D :D :D. Piszą swoją autoreklamę, bo zarabiają na każdym, kto do nich zadzwoni. To jest logiczne :D.

Gość gość
też myslałam ze to ściema ale byłam w podbramkowej sytuacji i zaryzykowałam fakt musiałam zadzwonić do szybkigrosz ale udało się i dostałam pożyczkę

Gość gość
złożyłam wniosek i znalazł się inwestor dostałam na szybkigrosz 3 tysiące to pomogło mi przynajmniej chwilowo stanąć na nogi polecam

Gość gość
ja do nich zadzwoniłam czekam aż się znajdzie inwestor potrzebuję 5 tyś banki mi odmawiają bo nie mam stałych dochodów

Gość gość
ja dostalam na szybkigrosz 2 tyś szybko się znalazł inwestor po kilku dniach miałam już gotówkę

Gość gość
też mam u nich pożyczkę dostałam mimo ze mój bik nie wygląda korzystnie szybkigrosz faktycznie jest dla zadłużonych