Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaki zodiaku u mężczyzn

Polecane posty

Gość gość
Nie miałem to nie wiem.

Gość gość
ryby- niskie poczucie wartosci, wrazliwy

Gość gość
To ty chyba kobieto nie widziałaś na oczy faceta panny. To dopiero jazda :D

Gość gość
WAGA to dramat. najgorszy znak zodiaku. falsz, dwulicowosc, unikanie konfrontacji, ucieczki w milczenie, obrazanie sie, materializm skrajny, sliskosc- waga zrobi wszystko, by ludzie ja lubili, jest mialka, nuzaca, zdradza na potege, flirtuje z kazdym- serio, uciekajcie od nich.

Gość gość
najgorsze to : - skorpion - porażka , waga - kompleksy, byk - zdradza, panna - dwulicowiec, brak mu meskosci, baran nie jest najgorszy ale to bawidamek

Gość gość
waga : dwulicowa, rak -:istna c***a, byk -:spyli cię byle komu za najnowszy gadżet lub buty, skorpion -: tyran i despota, wodnik - kolejna c***a, panna - :cienias i sknera, ryby - :śliskie dosłownie i w przenośni, bliźniak -: powie ci wszystko, co chcesz usłyszeć, oprócz prawdy, baran -: niby baran, a tępy i uparty jak osioł, lew -: nadęty, zadęty i nieźle p*****lnięty, strzelec- żadnego nie znam, koziorożec- trochę nudny i marudny, ale jednak cudny :)

Gość gość
Rybki są najlepsze. kochane, wierne, romantyczne, potrafią zarobić na utrzymanie i są dobre w łóżku. prawdziwi przyjaciele, lojalni.

Gość gość
Skorpiony najlepsi kochankowie :P

Gość gość
Najgorszy to chłopak rak.bezczelny,chamowaty,klamczuch,zdradza,manipuluje,leniwy,glupi,nie wie po co ma,ciepłe kluchy,wredny,skąpy,nie umie kasy zarobic,erotoman gawędziarz i tyle nie do zwiazku.

Gość gość
Strzelec rozrywkowy,towarzyski ale zdradza zawsze i klamie w żywe oczy,paskudny obłudnik.

Gość gość
Koziorożec - najlepszy na świecie dla mnie nie ma wad . Waga - totalna porażka podpisuje sie pod powyższym . Wodnik - sam nie wie czego chce nie okazzuje uczuc

Gość gość
Strzelec - manipulant, pozer, mistrz kłamstwa, leń, rozrywkowy, obłudny, z przerośniętym ego.