Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet nie ma Facebooka trochę to przykre

Polecane posty

Gość gość

Nie możemy się oznaczyć razem nawet wspólne zdjęcia nie mają sensu boje się ze on nie ma fb bi nie jest towarzyski ma mało znajomych albo ma coś na sumieniu

Gość gość
zapewne nie ma bo nie ma z garem tak jak ty facebooka maja tylko debile ma znajomych w realu a nie wirtualnych na jakis smiesznym portalu dla zakompleksionych nieudacznikow

Gość gość
Chciałabym dzielić się ze znajomymi moim szczęściem zakochanie to ulotny stan

Gość gość
Rany boskie, straszne wpadnij w depresję z tego powodu od razu :D chce mieć twoje problemy, bo rozumiem, że do szcześcia ci brakuje tego durnego oznaczenia?

Gość gość
ci twoi "znajomi" z facebooka maja w doopie to twoje szczescie :classic_cool:

Gość gość
dzielić? chyba chwalić dziewucho, jeśli ty potrafisz tego typu dowartościowań na jakimś debilnym portalu to współczuje twojemu facetowi, ty jesteś z nim na pokaz do jasnej k***y ze chcesz sie chwalic? jakbys go kochała i była z nim szczęśliwa to nikt i zaden gówniany fejsruk by cie nie obchodził po za nim, istnielibyście tylko wy dla siebie, a reszte mieli byscie w d***e, a ty sie chcesz tylko przy nim lansować i dowartościowywać pusta laleczko, zostaw chłopaka, zrobisz mu przysługe

Z FB ktoś czerpie korzyści. Twój chłopak czerpie korzyść z życia. TO COŚ ZŁEGO?!

Gość gość
jeśli ty potrzebujesz (zamiast potrafisz) pardą, szybko pisałam

Gość gość
I fajny facet...szkoda,że ja znam samych lansujących się na Facebookiem wszystkim jak leci.

Gość gość
dokładnie, znajomi mają w tyłku głęboko co ty robisz:)

Gość gość
Ja mam facebooka ale jak popatrzę co tam moi znajomi wstawiają to żal dupę ściska. Sama wchodzę tam tylko popatrzeć na te ich ,,szczęście'' oraz problemy i ogólnie lansowanie się i chwalenie.

Gość gość
Normlany typ. Zdjecia sie robi dla pamiatki.. wystarczy ze TY mozesz je wrzucac, wg mnie dobrze ze nie ma fb. NIkt nie ryj****** mu, wiesz ile osob sie uzaleznilo od FB ? a tak to ma czas dla Ciebie ;) zadne laski do niego nie zagaduja.. nie zaczepiaja :D ciesz sie

FB nie jest złe. To nasze oczekiwanie jest naiwne. Facebook to tylko miejsce. To MY zmieniamy je na sposób naszego życia.

Gość gość
Ja mam fb, ale mam wszystko zablokowane, nikt nic o mnie nie widzi, ile mam znajomych itp tak samo mam tylko jedno zdjęcie i to tylko profilowe i w dodatku mam tak zrobione ze nie da się go otworzyć (powiększyć), nie mam zamiaru wstawiać setek fotek i sie lansować, jako narzędzie komunikacji i kontaktu ze znajomymi jest to bardzo fajne, ale nic po za tym

Też mam fejsa, służy mi do kontaktu ze znajomymi (wygodniej napisać wiadomość grupową niż z każdym się umawiać smsem) czy do przekazywania informacji na tematy związane ze studiami na grupie mojego kierunku. To nie jest zły portal tylko ludzie używają go do wstawiania dziesiątek zdjęć i opisywania każdej bzdury.

Gość gość
Laski Nie piszą to nie rozwiązanie. A może gdyby miał fb to by wyszła jakąś sprawa, może on przed czymś ucieka może jakaś panna wpadła z nim a on się ukrywa?

Gość gość
Laski Nie piszą to nie rozwiązanie. A może gdyby miał fb to by wyszła jakąś sprawa, może on przed czymś ucieka może jakaś panna wpadła z nim a on się ukrywa?