Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból jajników 35 tc

Polecane posty

Gość gość

Ból coś jak kłucie lub skurcze czy to normalne ? Dosyć silne i utrzymują się po kilka minut i potem przechodzi. Mam tak od około 3 dni.

Gość gość
moga to byc przepowiadajace. Kurde czemu jak kobiety sa w ciazy to nie uzywaja mozgu za czesto? Jak cos Cie niepokoi to nie pisz na forum tylko zadzwon do gina lub idz/jedz na IP tu nie chodzi o Ciebie tylko o Twoje dziecko!

Gość gość
tak i z każdym ukłuciem mam leciec na pogotowie. Czemu to Ty nie używasz mózgu ? Nie nie pokoi mnie to na tyle aby od razu lecieć do lekarza. To moja 2 ciąża. Pytam temu na forum bo może któraś tak miała i mi powie co to jest ? To tylko ukłucie, które trzyma ze 3 minuty i przechodzi. Zdarzyło się tak ze 3 razy, a nie zdarza się ciągle. Nie rodzę jeszcze.

chyba przepowiadające masz,ja jestem w 34 tygodniu i dzis rano mnie bolał brzuch jak na okres dosc mocno ale przeszło i nie powtórzyło sie,wiec nie bede do lekarza biec nie potrzebnie.

Gość gość
Bóle jak na okres mam od jakiś 2 tygodni przy tym spinający się brzuch, ale to też się zdarzy ze 3 razy na dzień i wiem, że to to, ale te bóle jajników to nie wiem jak to określić jak przy jajeczkowaniu. I też zaboli mocno i odpuszcza po chwilce.

Gość gość
skoro to Twoj druga ciaza i jestes taka wszechwiedzaca to sobie radz sama a nie pytasz na forum.

Gość gość
Moze masz wzdecia