Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę uwolnić się od toksycznej dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

bylismy razem zaledwie dwa i pół miesiąca ale to był mój pierwszy związek w ogóle. Pierwszy raz, pierwszy pocałunek. Rzuciła mnie w bezczelny sposób prawie 8 miesięcy temu, potem niby wypisywała że chce byc a z dnia na dzien przestała i stwiedziła że "chyba jednak nie". Wróciła do jakiegoś innego typa i w międzyczasie pisała do mnie łacznie 3 razy.Jakiś pytania co u mnie itp. Nie odpowiadałem, znowu zaczęła pisać jakieś wywody i "odkrycia". Zablokowałem ją wszędzie gdzie to możliwe ale nie potrafie sie od tego uwolnić. Nie porównuję innych dziewczyn do niej ale zauważyłem że nie potrafię się opanować i wchodze na jej profil, szukam wzrokiem, serce bije mi szybciej gdy mijam jej dom. Po prostu nie potrafię. Strasznie to przeżyłem bo okazało się że mnie zdradziła a ja myślałem że to jest dobra, spokojna dziewczyna, która często mówiła o zasadach i wolności. Teraz za każdym razem jak usłysze coś co dotyczy jej to wpadam w panikę.

Gość gość
Dystans, kolego... Dystans :)

Gość PANI_KARA
bac sie dziewczyn? znajdz se jakas normalne doope i nie cuduj :classic_cool:

Gość gość
jestem nieśmiały, rzadko która mi się podoba a ja też nie potrafię jakoś poderwać dziewczyny, jąkam się i plotę bzdury

Gość gość
cały czas myślę o niej, o tym jak pisała ,jak sie spotykaliśmy, tuliła sie do mnie i mówiła że kocha, pamiętam dokładnie nasze pierwsze pięć randek. Było tak jak sobie wymarzyłem, z kolejną było do d**y. beznadziejnie, miała mnie gdzieś a potem odpuściłem i zdecydowaliśmy się ze nie będziemy tego kontynuować, nawet nie jest mi tego żal i nie tęsknie za tamtą mimo że to było 3 tygodnie temu.

Gość gośćmilena
Daj sobie dpokoj z nia ,to dxiewvzyna bez zasad ,zdradzila Cie wiec naprawde nie zawracaj sobie ta k***wka za pr eproszrniem glowy.Znajdziesz kobiete ktora szamuje siebie sama i nie puszcza sie z innymi i taka ktora bedzie szanowala Ciebie.Daruj sobie taka laske ,_nie zaprzataj sobie nia glowy jest wiele dziewczyn fajnych uczciwych i ladnych.

Gość gość
dałem spokój, nie chcę jej znać ale na kazdą myśl o niej ,wszystko co mi się z nią kojarzy mi odbija i dostaję ataku paniki!

Gość gość
więc im sie nie dziw, pewnie też chcą zeby córka miała normalnego faceta a ciebie znają wiec tobie ufają.