Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spie bez biustonosza

Polecane posty

Gość gość

Lubie to i bardzo mnie to podnieca.. Zaraz go zdejmie :-)

Gość gość
Ja śpię w biustonoszu od kiedy po porodzie mam bardziej obwisle piersi i trochę mi sie podniosly dzięki temu.

Gość gość
A dlaczego po porodzie robią się obwisle piersi? Bo w ciąży urosły, a po porodzie zmalały czy od karmienia? Zawsze tak się dzieje, czy możliwe, że nie będzie zmian? Czy mimo tych wszystkich minusów warto było urodzić dziecko? Panicznie boję się tego co ciąża zrobi z moim ciałem :-(

Gość gość
Niech drugi komentarz będzie przestrogą dla innych Pań. Po porodzie jest za późno, by walczyć z obwisłymi piersiami, rozstępami, szerszą pochwą i innymi nieprzyjemnościami. W czasie ciąży obowiązkowo powinno się starać temu zapobiec.

Gość gość
Ale jak temu zapobiec?

Gość gość
Ja też boję się tego, co ciąża zrobi z moim ciałem i na razie nie jestem na nią gotowa, ale stopniowo moje myślenie zaczyna się zmieniać i myślę, że mimo wszystko warto, że rodzina jest ważniejsza od niedoskonałości ciała. Niestety z tego co słyszałam piersi często stają się obwisłe, ale na pewno nie jest tak w każdym przypadku. Ja będąc w ciąży i po porodzie na pewno robiłabym co w mojej mocy, by temu zapobiec, ale jeżeli się nie uda, no cóż. Nie będąc w ciąży, też mogą Ci opaść piersi. Z wiekiem ciało staje się mniej jędrne.

Gość gość
Chociażby tak można zapobiec, że powinno się spać w staniku już w czasie ciąży, a nie dopiero po porodzie, kiedy nasze piersi zdążyły już się rozciągnąć i nie miały żadnej podpory. :) Ważne, żeby mieć dopasowany rozmiar stanika, wraz ze wzrostem, a potem maleniem piersi regularnie zmieniać rozmiar stanika. Są też różne kremy ujędrniające, na pewno są jakieś masaże i ćwiczenia.

Gość gość
Ja śpię w staniku cały czas, ale zupełnie miękkim, sportowym, bez fiszbin ani żadnych usztywniaczy. W czasie ciąży myślę, że byłby to już usztywniany biustonosz.

Gość gość
a ja śpię bez majtek aha i bez skarpetek :)