Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mam sie dowiedziec czy to juz jest zwiazek?

Polecane posty

Gość gość

Spotykamy sie 1,5 miesiaca ja mam 27 lat on 33 Czesto sie widujemy wspolne wypady ,poznalam jego znajomych, gotujemy razem,ogladamy filmy wszystko to co robia pary jest troskliwy czuly ,sex tez juz byl tylko nachodzi mi taka nie pewnosc i nie wiem kim dla niego jestem pomimo ,ze traktuje mnie jak dziewczyna,a moze to tylko gra?

Gość gość
Worem na sperme

Gość gość
hmmmm

Gość specjalistka od wszystkiego
jak mam sie dowiedziec czy to juz jest zwiazek?  xxx Popatrz w gwiazdy, one wskażą Ci drogę. Albo po prostu go spytaj.

Gość gość
A dlaczego zaczęłaś z nim sypiać, nie mając pewności kim dla niego jesteś? Nie za bardzo ryzykujesz? Dajesz mu do zrozumienia, że może mieć wszystko bez zaangażowania czy zobowiązań. To jeszcze bardziej opóźnia jakiekolwiek deklaracje. No i może sobie pomyśleć, że innym też nie było trudno Cie zdobyć i może trochę mniej Cię szanować czy chcieć np. na żonę. x Masz już trochę lat i dziwne, że nie pomyślałaś o tym. Naprawdę mało go znasz by mieć pewność, że ma szczere intencje i nie pobawi się Tobą.

Gość gość
a po co tak bardzo chcesz to nazywać? co za różnica, czy nazwię Cię swoją dziewczyną czy jakos inaczej? spędzacie razem miło czas, jest fajnie, uczucia się rozwijają. jak będzie odpowiednia pora, dowiesz się, że to już jest związek. jak na razie, nie naciskaj, nie szukaj potwierdzenia, 1,5 miesiąca to niewiele czasu, tylko faceta wystraszysz.