Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samobójswto, samotność, ból

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat. Nie wiem czemu, ale nie mam żadnych znajomych! Jeszcze w 1klLO miałam z innymi mega dobry kontakt, a teraz nikt się do mnie nie odzywa, koledzy sie znęcają, wyzywają od suk! Wiem, że samoójstwo nic nie da, ale nie umiem zyc bez ludzi. Wracam do domu robie obiad, mama wróci z pracy.WSZYSCY MAJĄ MNIE W CZARNEJ D***E, CZEMU TAK ODTRĄCAM OD SB LUDZI?

Gość gość
a czemu to sie tak nagle zmiemnilo?

Gość gość
znajdź sobie koleżankę jak cię prześladują idź do pedagoga może zmień szkołę ja kiedyś miałam akcję z koleżanką z klasy w gimnazjum od razu poszłam do wychowawczyni ta wzięła ją na rozmowę kol przeprosiła mnie ale z dodatkiem więc z nów poszłam ta dostała naganę i wzywano jej rodziców miała przypał ale nikt ze mną nie zadzierał nigdy jak raz sobie dasz to będą cię gnębili

Gość gość
Może po prostu masz taki czas. Spokojnie. Na pewno wszystko sie zmieni, tylko pojawi się jakiś impuls do zmian a to się może stać niespodziewanie szybko.

Gość gość
Nie wiem, też chciałabym wiedzieć ;( Niby z kims pisze, a potem nawet czesc nie odpowie

Gość gość
Ale co się zmieni? Przyszłam po nowym roku i nagle wszyscy są w grupkach,a ja sama jak palec i tylko słysze w*********j szmto

Gość gość
SamobójSTwo to najgorsze co możesz zrobić! To żadne rozwiązanie. Wiem bo przeżywam podobną sytuację. Nigdy się nie poddawaj! Nie będziesz zabierać najcenniejszgo daru jakim jest życie, bo gnojki Cię wzywają. Porozmawiaj z rodzicami i zmień szkołę. Znajdź sobie jakieś zajęcie np. tańce, tam poznasz nowych ludzi :)

Gość gość
kochana glowa do gory:)

Gość gość
a skąd tak paskudne zwroty w kierunku Twojej osoby? coś się wydarzyło ?