Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawictwo pospolite 134

która zgrabniejszaa ?

Polecane posty

Gość gość
to fajnie, bo przynajmniej sie wybawiłes;D Ja tez sie bawiłam i bawie, ale domówka raz w miesiącu, a kluby tylko w wakacje to za mało... co ja będe kiedyś wspminac... Ale już wiem co jest przyczyną mam chłopaka z ktorym jestem 6 lat. Wiem ze oboje chcielisbyśmy poużywać innego osobnika;D trzeba się w końcu rozruszac

no nie, ja studiowalem, zakladalem swoja firme, ale przy okazji mieszkalem w akademiku i praktycznie co tydzien (jak nie wracalem do domu) to musialem zaliczyc moj ulubiony klub z "poprzedniej epoki"... :P:)

Gość gość
Wszystkie trzy są śliczne i jakbym się przyssał, to długo bym języka z rowka i cipki nie wyjmował.

Gość gość
ja tez studiuje ale w akademiku nie mieszkam. Mieszkam z chłopakiem. Więc omija mnie typowe studenckie życie

6 lat chodzenia z chlopakiem to nie dla mnie. uwazam ze tego typu znajomosci prowadza do tzw przechodzenia. ostatecznie nie masz doswiadczen z innymi facetami i nie wiesz nigdy czy wybralas cos wartosciowego czy cos co ci sie trafilo i przy tym zostalas... :P na poczatek nowego zycia polecam: http://www.operaclub.pl/

Gość gość
Klub bardzo zachęca, ale do Warszawy daleko. Ja jestem z Wrocławia;) Mój chłopak z chęcią poleciałby do innej, i pewnie poleci bo ja tez jestem jego pierwszą więc nie ma innej opcji ze nie. A ja pewnie się nie odważe. ale pomarzyć mozna ;D

spoko nie jestem prawiczkiem haha jak sie bardzo rzadko chodzi na imprezy to sie nie ma okazji poznac kobity przez to pewnie jeszcze nie znalazłem kogos wyjatkowego : ) a na necie roznie bywa

w ogole to z tym klubem zaczelo sie tak ze uczylem sie z chlopakiem ktory tanczyl w tancach z gwiazdami a ze tam duzo aktorow przychodzi to pewnego dnia zebral ekipe i mowi - dobra ludu odziemy do klubu no tak poszedlem tam pierwszy raz i do dzis go uwielbiam... :P:) soss nie wiem czemu ciagle to podkreslasz - bycie prawiczkiem czy nie to nie jest zaden wyznacznik. prawictwo siedzi w glowie a nie w majtkach :P to sposob bycia... :D

Gość gość
sosss od kiedy tu włazisz, bo pamiętam cię od zawsze, prawie :D

Gość gość
sossssss jest gejem kazdy o tym wie

Gość gość
to ja was przebiję :D no jakby nie liczyć jakby nie liczyć to wychodzi, że z licznymi przerwami przesiaduję tutaj od... 2006/2007 :classic_cool:

mi to kafe lata w sumie, ale ze grono nam zamkneli to bylem zly. cala wawa tam siedziala.... :/

sos a przyznaj sie, byla tala lala co wysylala ci foty piersi i pisala ze cie kocha... :P mam nadzieje ze jej nie zawiodles... :P:) podobala mi sie... :D

Gość gość
rzeczywiście prawictwo pospolite ! :P

nie wiem dalej o kogo chodzi wiec nie moge sie wypowiedziec :D a dzieki pomaranczko... chyba taki niesmialy nie jestem :P

Gość gość
wygrzebaŁEŚ, kolego jestem mężczyzną :D a wygrzebałem, bo mam lat 40 i pamiętam to jeszcze z dzieciństwa i właśnie sobie siedzę i słucham takiej uroczej starzyzny, albo to ;) https://www.youtube.com/watch?v=EEBpyB3k9Uc

Gość gość
no, ja też mam taką nadzieję, sosssss :D