Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wkurzyl mnie ; (

Polecane posty

Gość gość

Jestem z chlopakiem rok.ja w wieku 22 lat chlopak 28 . Dzis mielismy dlugo godzinne spiecie. Napisal do mnie z zapytaniem co porabiam ja na to ze wcinam nalesniki z serem i oolewa czekoladowa.odpisal na to ze " ja tez chce" ja odpisalam dokladnie " ty kochanie nie mizesz masz dietke hehe nie zarcik niczegi nie zaluje tobie " odpisal aha ok. Poczym przeszlam do nastepnego tematu nie pamietam dokladnie o co zapytalam a chlopak odpisal slowem " s********j" zaskocona odpisalam o co chodzi kochanie znow odpisal tym samym slowem po czym napisalam ze ma mowic o co chodzi odpisal po conajmniej 10 min ze " zajmij sie soba a nie moimi kilogramami chuda szkapo, jak ci sie cos nie podoba to w*********j " czytajac to zamurowalo mnie.napisalam przepraszam , ze nie wiedzialam ze go to tak urazi ze wiecej tak nie postapie a on nadal ze mam s*******ac ze nie chce mnie widziec u niego.pisalam ze ma przestac ze nie ma tak pisac a on swoje s********j.na kazdy moj sms odpisal tym slowem.. Ja nie mam kompletnie nic do jego wagi ,wygladu i wgl.to on sam zarzucil ze musi przejsc na diete. Wazy 100 :-) Jest mi smutno ale tez wiem z jednej strony jak mogl sie poczuc a z drogiej to sa gorsze spraw na obrazanie sie. Napisal ze mam w********ac jego swietne slowo i szukac chudszego bo on to konczy.Kiedy mnie nazwak tak jak pisalam nie obraxilam sie,nawet nie przyszlo mi to do glowy zeby miec focha o takie cos. Co o tym mtslcie??

Gość gość
Myslimy, ze macie po 15 lat i siano w glowkach :)

Gość gość
Powinnas posluchac jego rady czy raczej rozkazu.Jak mozna jeszcze dyskutowac z kims tak chamskim jak on

Gość gość
Daj sobie spokoj, dziewczyno. Po co zadawac sie z kims niezrownowazonym psychicznie? Jeszcze bedziesz miala rozne problemy w zyciu, bez sensu dokladac ich sobie samej

Gość gość
100 kg? a ile wzrostu jeśli mogę wiedzieć?

Gość gość
Nie wiem dokladnie. 180 cos wzrostu. Podoba mi sie taki jaki jest

Gość gość
Facet bez poczucia humoru to facet z zerową samooceną. Tyle.

Gość gość
Taki wiejski misiek :D

Gość gość
Nie wiem dokladnie. 180 cos wzrostu. Podoba mi sie taki jaki jest

Gość gość
To super waga na taki wzrost. Facet musi trochę ważyć:)

Gość gość
Jest bardzo przystojny kochany i wgl.ale jest tez bardzo uparty musi byc na jego .czuly.:-)

Gość aaba
Przy takiej wadze nie ma się o co obrażać:)

Gość gość
haha, no wlasnie widac jaki czuly i kochany ;) ja jestem ze swoim facetem 3 lata i NIGDY nie pomyslalby nawet, zeby sie do mnie odezwac w ten sposob. Moj byly pare razy sobie pozwolil i skonczyl z reka w gipsie ;)

Gość gość
Przynajmniej męsko wygląda a nie jakiś patyczak. Pewnie rano cię przeprosi za te swoje smsy:)

Gość gość
Ja rozumiem i wiem ze przy takiej wadze i wzroscie do niej nie ma sie o co obrazac probowalam mu to wyjasnic ale on i tak swoje i koniec

Gość gość
autorko, idz spac a nie pisz sama ze soba haha! i nie utwierdzaj sie w przekonaniu, ze ten "zwiazek'' to cos wartosciowego :P

Gość gość
Ja bym go olała ,szanuj sie kochana ,to sa Twoje najlepsze lata zycia ..chcesz spedzic je z kims takim jak on ? On chyba szukal pretekstu zeby sie z Tobą rozstać..takie odnosze wrazenie..jak mozna w ten sposob odzywac sie do swojej kobiety. SZOK I ZENADA !!!

Gość gość
Watpie czy przeprosi ; ( byl bardzo ale to bardzo wkurw**** o to co napisalm a tymbardziej jak juz tez pisalam uparty. Napisalam mu ze przyjade przytule i bedzie wszystki dobrze to napisal ze nie mam sie u niego pikazywac bo mnie wyku**** z domu ; (

Gość gość
Jeśli pierwszy raz się tak zachował to daj mu szansę. Jest po prostu wyczulony na komentarze o swojej wadze

Gość gość
Nie pierwszy raz tylko chyba setny juz

Gość gość
Hahaha! i on ma 28 lat? ludzie w tym wieku maja rodziny, wlasne firmy itd, a on jedyne, co posiada, to zakuty leb ;)

Gość gość
Ja sama nie wiedzialam ze moze tak zaaragowac na sms o jego wygladzie. A co do spierd... to juz nie raz od niego slyszalam

Gość gość
A to wtedy szukaj innego:)

Gość gość
Ja sama nie wiedzialam ze moze tak zaaragowac na sms o jego wygladzie. A co do spierd... to juz nie raz od niego slyszalam

Gość gość
Kocham go tak bardzo ze nie mysle o innym

Gość gość
Dobrze wie jak sie czuje kiedy sie klocimy a tymbardziej tak do mnie pisze.nie rusza go to czy co? Nie wiem Jestem za dobra

Gość gość
Kobiety szanujcie sie bo jak Wy sie nie bdz szanowały to faceci też nie .Co to znaczy spierd ....?!?!???!!!! do swojej kobiety ???

Gość gość
Pisze tak bo wie ze tego nie nawidze .robi mi na zlosc. Czy co??; ( wie jak go kocham

Gość gość
Oj siano w głowie ze aż mi Cię szkoda. powiem Ci tylko jedno : gdyby facet użył w stosunku do mnie słowa "s......j" to byłoby ostatnie słowo bo więcej już by mnie nie zobaczył. Nie rozumiem jak można się tak nie szanować żeby pozwolić na takie traktowanie, a ona go jeszcze przeprasza. Ręce opadają .....

Gość gość
Ja bym na Twoim miejscu strzeliła takiego focha, aż by przyjechał z bukietem przeprosić:D Nie pozwalaj sobie na takie wulgarne słowa, nie chce z Tobą być to się nie poniżaj i zobaczysz, że prędzej się odezwie do Ciebie niż byś sobie marzyła. Miej swoją wartość dziewczyno! Opamiętaj się i zdejmij te różowe okulary bo facet powinien mieć do Ciebie szacunek a jak nie dasz mu powodu by Cię szanował to wejdzie Ci na głowę i będzie wyzywał od szmaty ;). Dobrym też nie można być w stosunku do faceta a ty jesteś za dobra a dobre dziewczyny pozwalają się bić po głowach.... I proszę weź sobie moje słowa do serca... a dzisiaj idź się umów ze znajomymi i korzystaj ;)