Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Puszczenia dziewczyny na impreE

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnio dziewczyna mi powiedziała ze idzie do klubu z koleżankami na impreze i to jeszcze w jej urodziny. Chciałem ten czas spedZic z nia No ale cóż skoro sobie idzie na inpreze....Czy uważacie ze to dobry pomysł puścić ja do tego klubu ? Proszę o wasze zdanie na ten temat bo sie troche obawiam ja puścić

Gość gość
Jak to puścić, a co jej zrobisz w jaki sposób jej zabronisz? Nie jesteś jej ojcem. Jak wyglądają wasze relacje? Czy spędzacie ze sobą większość czasu, chodzicie gdzieś razem do klubu. Ja tutaj widzę jej potrzebę wyrwania się od Ciebie na chwilę, czy ona wychodzi z koleżankami czy tylko ciągle spotyka się z Tobą? Może nie pozwalasz jej iść z koleżankami gdzieś więc pomyślała że pozwolisz jej w urodziny. Albo masz do niej zaufanie albo nie ale nie możesz jej trzymać w klatce bo to nie wyjdzie na dłuższą metę. Musisz jej dać wolną wolę i zrozumieć. Pogadaj z jej koleżankami, poproś żeby się wszystkie pilnowały, myślę, że nie powinna jej się zdarzyć jakaś niemiła przygoda jeśli się wszystkie razem będą trzymać. Widocznie ona potrzebuje takiego babskiego wieczoru jak kiedyś, założę się że dawno na takim nie była odkąd ma Ciebie. Jeśli Cię kocha to mogę dać Ci gwarancję, że po tym wieczorze wróci do Ciebie stęskniona i szczęśliwa że już jest z Tobą :)

Gość gość
Eeee tam. Przestań kwękać. Najpierw się żaliłeś że dziewczyna miała poprzednie plany by wyjść w swoje urodziny z koleżankami, a Ty kwękałeś bo chciałeś aby spędziła je z Tobą. Teraz pitolisz jak jakiś tatuś. Weź się za książki a nie za dziewczyny.

No w sumie nie masz prawa jej zabronic. I niema co zabraniac i robic jej wyzutów. Jeśli cos zrobi nie tak to zawsze to predzej czy później wyjdzie na jaw, kłamstwo ma krótkie nogi - i jak ktos chce zrobic cos nie fer to to zrobi nawet pod kosciołem. Poza tym moze ona inaczej wyobraza sobie urodziny? Moze chce sie zabawic a nie jak zawsze spedzic je w domu w jednoosobowym towarzystwie?

Gość gość
Pusć ja niech o******** w kiblu paru kumplom. Po pijaku niebedzie pamietać:-)