Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepwenośc jest gorsza od śmierci

Polecane posty

Gość gość

wiem że to ja jestem sobie winna :( wiem ze polecą gromy w moją stronę :( ale napisze to dla przestrogi innych kobiet :) żeby nie znalazły się w takiej sytuacji Kilka miesięcy temu poznałam pewnego pana. Jako że nie zadaje się z żonatymi na samym początku mu o tym powiedziałam. On że jemu chodzi tylko o rozmowę. Korespondowaliśmy ze sobą . Żona o mnie wiedziała i z racji tego że jemu te rozmowy bardzo pomagały zgadzała się. Spotkaliśmy się kilka razy o czym ona tez wiedziała, bo miałam okazję ją poznać. Oni od dawna nie żyli już jako małżeństwo ale byli nim .Po jakimś czasie powiedział że się we mnie zakochał. I zaczął się problem gdy jej o tym powiedział. Pierw kazała mu się wyprowadzić. Jak chciał to zrobić to nastawiła wszystkich przeciwko. W telefonie znalazła mój numer i pisała że mam mu pomóc. I tu był mój błąd bo miałam się wycofać :( a ja chciałam mu pomóc i dalej nim rozmawiałam. Wtedy ona napisała że nie pozwoli żebym rozbiła jej małżeństwo. On zaczął pisać ze mnie kocha i jak go zostawię to odbiorę mu życie. Wiem zawiłe to ale takie jest życie :( Sama nie wiem co zrobić . wiem powinnam zapomnieć :( Od kilku dni się nie odzywa i nie odbiera telefonu a ja głupia martwię się o niego :(

Gość gość
Na sam pierw rozliz przed nim swoje nogi ,a pizniej sie zobaczy:)s

Gość gość
9.29 dlaczego podpisujesz się moja literka gnoju ?..czy ja mam jakikolwiek związek z tym tematem ?i dlaczego używasz takich wulgarnych sformułowań?Wiesz kto ten top założył?nie wiesz ,bo nawet ja nie wiem!i mało mnie to obchodzi,nie życzę sobie używania mojej litery w takim kontekscie!!!!!s