Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodasarenka

pieszczoty

Polecane posty

Gość młodasarenka

Czy jeśli męzczyzna pieści obie dziurki to jest jednoznaczne z tym ze oczekuje tego też ode mnie abym zrewanżowała mu się takimi pieszczotami???

Gość ninja00
Ja z checia zajme sie toba malenka

Gość młodasarenka
Jestem dziewicą analną i powiedziałam mu ze nie chcę tego.

Gość gość
Ty mozesz sobie mowic ale jak facet zabiera sie do drugiej dziurki to swiadczy tylko o jednym

Gość młodasarenka
On nie wkłada mi tam palca tylko pieści językiem i masuje delikatnie. Wstydzę się zapytać czy on oczekuje tego też ode mnie chociaż on nie pytał mnie o to.

Gość gość
Jak o czym? Gospodarz_222 napisałeś to wyżej ,że chce wjechać w dupcie

Jak o czym? Gospodarz_222 napisałeś to wyżej ,że chce wjechać w dupcie xxx Aha, różne reakcje są na takie formy seksu, bałem się że zareprezentujesz poglądy konserwatywne ;)

Gość gość
Jak nie chcesz anala to nie pozwalaj na takie pieszczoty bo wprowadzasz go w bład. Zapewne pracuje nad twoim rozluznieniem w konkretnym celu

Gość gość
chcesz powiedziec ze lizanie oczka jest przyjemnoscia samą w sobie. chce jej zaladowac w d**e

Ja tam lubię, pupa jest taka bezsmakowa w przeciwieństwie do cipki, a poza tym fajnie jest czuć jak mięsień oczka powoli się rozwiera pod naporem języka ;) Musisz wierzyć, podobnie jak ja staram się wierzyć że np są kobiety które lubią obciągać dla samej przyjemności obciągania

Gość lunatyczka1122
Małasarenka nie powinnaś być mu dłużna i zajmij się nim tak jak o tobą bo zapewne tego oczekuje

Gość kotka poes
gospodarz, sa :) ja wczoraj, dostalam ochrzan, ze po mimo goraczki, zatkanego nosa, rzeszenia w plucach i w ogole, wygladania jak kupa nieszczescia, jeszcze mialam ochote na penisiline ;) :P

Gość małasarenka
Jest bardzo przyjemnie chociaż pierwszy raz czułam się trochę mało komfortowo bo zwyczajnie wstydziłam się. Gospodarz dzięki za opisowy obraz tego co On czuje kiedy mnie pieści.

Gość gość
Jęśli poświęca więcej czasu na pieszczoty twojej dupci niż ci*pki to pilnuj tyłka nie wypinaj się za bardzo

gospodarz, czyli naleze do basni? autorko, jezeli partner jest inteligetny i troche w zyciu przezyl to bardzo dobrze rozumie twoje obawy. j uwielbiam pieszczoty tylka, moze dlatego, ze tam jest tyle zakonczen nerwowych? a orgazm z palcem w tylku jest bardziej... :)

Gość małasarenka
Gospodarz rozśmieszyłeś mnie Lunatyczka a dlaczego mam to robić ? ja nie mogę przełamać się do takich pieszczot

Kotko, jesteś dla mnie przybyszem z innej planety ;) Uwierz mi, że często się zastanawiam nad regułami Twojego świata

sarenko, pamietaj nigdy nie powinno sie robic czegokolwiek wbrew sobie, a juz na pewno w lozku. do pewnych rzeczy trzeba nie tylko dorosnac ale i dojrzec.

Gość małasarenka
Kurde pisząc tu mam komfort ze jestem anonimowa ale nie przypuszczałam ze można spotkać tak miłe osoby. Kotka dzięki Ci bardzo za Twoje słowa trochę obudziłaś moją wyobraźnię co do tego palca w pupie i orgazmu. Mam wrażenie ze masz duże doświadczenie a nie piszesz przy wulgarnie. Gospodarz wierzę Ci na słowo

małasarenka, z tego co piszesz widać ze jest delikatny, więc odrzuć obawy. Jak będzie chciał tam wjechać to pewnie zapyta i najwyżej zastanawiaj się nad odpowiedzią. A pieszczenie kobiecej pupy jest fajne same w sobie....