Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodasarenka

pieszczoty

Polecane posty

Gość gość
autorko nie masz zapewne dużego doświadczenia ale rob tylko to na co masz ochote, nie ulegaj bo faktycznie takie pieszczoty swiadcza ze wcześniej czy później on zapragnie seksu analnego

Gość gość
oj tam... nie bądź taka porzadna na paluszka sobie pozwol zobaczysz jak go to ucieszy;)

Gość gość
Ja też liżę tyłek swojej dziewczyny, lubię to i robię to od paru lat, ani dziewczyna, ani ja nie mamy ochoty na seks analny, kiedyś owszem próbowaliśmy, ale bardziej z ciekawości niż z potrzeby, ale ani dla mnie, ani dla niej nie było to zbyt przyjemne, więc sobie odpuściliśmy i czerpiemy frajdę z innych zabaw.

Gość gość
Dla mnie facet , który daje sobie tyłek lizać jest zniewieściały. Kobieca twarz przy tyłku faceta..... nie dla mnie

Gość marynia34
Ale są kobiety które to uwielbiają i ja się do nich zaliczam :p

Gość gość
gość dziś To że facet pieści oba twoje otworki niekoniecznie musi oznaczać, że chce tego samego. Ja też uwielbiam pieścić c*pkę i pupkę swojej dziewczyny, bawienie się jej ciałem, pieszczenie go sprawia mi ogromną satysfakcję, ale wcale nie mam ochoty wpychać tam penisa, ani też nie oczekuję że dziewczyna mogłaby odwzajemnić pieszczoty, ba... nawet bym tego nie chciał. xxx hmm.... gdzie ci faceci:)