Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość requirqa

Chyba już nie pociagam męża

Polecane posty

Gość requirqa

Po ciąży moje cialo sie zmieniło. Rozstepy na brzuchu, które do dzis nie wybielaly, dodatkowe kg ktore nie zostały jeszcze zrzucone. Zrobilo sie dziwnie. W sypialni to zawsze ja sie wstydzilam i wolalam seks w polmroku niz pelnym świetle, a teraz za każdym razem to on dba by było ciemno!! Gasi światło na co zwykle narzekal tak ze nie widzimy sie prawie calkiem. Zauważyłam tez ze mniej chetnie mnie dotyka w pewne miejsca, chyba ze na moja prośbę, ale to też z oporami. Chyba moje cialo go troche odpycha. W zwiazku z tym zastanawiam się czy to nie moment aby rozejrzeć się za kimś kto da mi wiecej satysfakcji. Dodatkowo maz zawsze czekal az osiagne przed nim orgazm lubil dlugi seks, a teraz rach ciach i już. I dalej mam sobie radzić sama bo on jest niechetny do kazdej metody zadowolenia mnie jak dojdzie. O seksie oralnym to moge tylko pomarzyć a kiedyś byl. Na ten temat rozmów bylo juz ponad tysiac i nic się nie zmienia. Czy kochanek to dobra opcja??

Gość gość
ja chętnie zaspokoję Twoje potrzeby seksualne:) lubisz z połykiem czy wypluwasz?

Gość gość
a może schudnij? On jest tylko człowiekiem, nie komentuje, stara się dalej utrzymywać to życie seksualne, ale nie przeskoczy tego, że zrobiłaś się pręgowaną, zaniedbaną kuleczką. Co gdyby to on się spasł?

Gość requirqa
On też się spasl bo rzucil fajki i od razu +10 kg. Staram się schudnąć ale na efekty trzeba czekać. Nie mam juz wielu możliwości jak np biegi które bardzo mi pomagaja, bo siedzę z malym a jak wraca mąż jest ciemno i boje się sama wyruszyć w drogę.

Gość gość
niech mąż pomoże Ci w uprawianiu sportu to wtedy schudniesz, lubisz galopować na jego koniku? a może konar mu już nie płonie?

Gość europejczyk2000
Ale Polki to suki masakra. Od razu Kochanek. Dziecko naciągnęła go teraz szuka bolca. Niech Cie zarazi czymś jeszcze i przenieś na męża to juz w ogóle będzie 100% Polką. Nic dziwnego ze Malo co facetów w Europie chce się z Wami żenić.