Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buzka25

czy moge byc w ciazy

Polecane posty

Gość buzka25

Hej dzis powinnam dostac okres ale nadal sie nie pojawil. Moje cykle byly jak w zegarku 28 dniowe ale od dwoch miesiecy odkad staram sie o dzidziusia cykle sa 31 dniowe. Owulacje wedlug kalendarzyka mialam 1.01.2015 a sex uprawialam od 24 do 3 stycznia :p. Robilam juz jeden test w 28 dniu cyklu (12 stycznia) ale byl negatywny. Dzis w pracy caly dzien bolala mnie glowa i mam temperature 37 i caly czas biegam do lazienki bo cos niby leci i mysle ze to okres a jego jak nadal nie ma tak nie ma i do tego jeszcze mialam mdlosci. mam za to bole brzucha jakbym zaraz miala dostac okres. Robic test dzisiaj czy jeszcze poczekac do jutra rana jak myslicie

Gość gość
No wiesz możeszczęśliwego być w ciąży a nie musisz. Zrób też rano będzie bardziej wiarygodne

Gość buzka25
Dzieki. Poczekam do jutra i zrobie rano test.

mi pozytywny test wyszedł dopiero kilka dni po spodziewanej miesiączce, więc jeszcze wszystko jest możliwe.

Gość buzka25
Dzieki Tysiaa93. No ja pierwszy test zrobilam chyba za wczesniè i pewnie dlatego negatywny. Poczekam jeszcze do jutra rana i zrobie test. W sumie dopoki nie ma miesiaczki jest nadzieja ze pokaze dwie kreseczki

Gość gość
mi negatywny test wychodził do 6 tygodnia a mimo to miałam przeczucie i objawy tzn. bóle piersi, ból brzucha czasami, mdłości, nadmierny apetyt, wzmożone gazy, częste oddawanie moczu. Teraz jestem w 11 prawie tygodniu jest nareszcie mocna kreska :) testy robilam prawie co tydzień i wydawalo mi się na początku że tylko ja widzę te drugą kreskę, z tygodnia na tydzień były bardziej widoczne :)

Gość buzka25
dzięki za odpowiedzi :) okresu nadal nie ma chociaż czuje jakbym miała go dostać. Sama już nie wiem nie chce jakoś zbytnio się nakręcać, chociaż to trudne. poczekam do rana i nadal @ nie przyjdzie wtedy zrobię test. Gratuluje 11 tygodnia ciazy :)