Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silene

Mój partner dworuje sobie ze mnie przed znajomymi

Polecane posty

Gość Silene

Ponieważ on ma tytuł naukowy, a ja jestem po technikum gastronomicznym. Jest mi przykro jak sobie ze mnie żartuje i nie docenia moich zdolności kulinarnych. Prowadzę bufet studencki, a on np. żartuje sobie żeby nie jeść u mnie bo się dostanie boleści :-(. Co z tym robić? Odejśc, czy tolerować takie zachowanie?

Gość gość
debil nie docenia tego co ma

Gość gość
pewnie,ze odejść.Zero szacunku,robi z Ciebie pośmiewisko

Też tak myślę. W ostatnią sobotę zaprosiliśmy kilkoro znajomych i naprawdę się napracowałam. naszykowałam golonki w piwie, pulpety z dziczyzny, jaja przepiórcze z truflami, a on zartował ze to są resztki ze stołówki 😭. Było mi tak przykro, że płakałam cały wieczór

Gość gość
a co on magister po zarządzaniu

Gość gość
Niesttey tak wygląda mezalians, czego ty się spodziwałas?? Moim zdaniem taka przepaść jaka jest miedzy wami jest nie do pogodzenia i zawsze wtedy tak bywa. Trzeba szukasz równorzędnego partnera to wtedy jest szacunek a jak jest taka roznica jak miedzy wami to chcociazbyś stawała na głowie to on i tak ma cie za gorszą

Gość gość
nie chce mi się nawet wierzyc ze kardiolog z dokroratem zainteresowałaby się kucharką po gastronomiku, ten topik to podszyw🖐️