Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mysza18

POMOCY!Duphaston

Polecane posty

Witam.Jeszcze raz piszę odnośnie duphastonu i liczę na więcej informacji na ten temat. Sama nie wiem co myśleć. Od dłuższego czasu nie miesiączkuje normalnie. to juz mój drugi miesiąc leczenia się lekiem duphaston. Po braniu tego leku mój cykl trwa 28 dni i po odstawieniu leku zawsze 3 dnia dostaje miesiączkę. biorę od 16 do 25 dnia cyklu. Lek zaczęłam brać w grudniu 29 . 1 stycznia współżyłam (bez finału ) i moje pytanie jest takie : 7 stycznia skonczylam brac lek i 10 stycznia dostalam obfitej miesiączki trwajacej do 15 stycznia. Czy to może wykluczyć ciąze? pomocy mam ogromne boleści krzyża i janików. czy to może być powodem hormonów?

Gość gość
po co zakładasz drugi raz ten sam temat??? NIE JESTEŚ W CIĄŻY

Gość gość
no noe ma szans na ciaze ile razy chcesz to uslyszec a ze cie boli cos to nie ma zwiazku, ja po hormonach mialam kolatania serca i musialam przestac brac

Gość gość
kupie duphaston jak ktos ma

Psychika robi a szczególnie niektóre fora na , których wyczytałam wiele rzeczy i tak to wszystko wpływa na myślenie.Dopiero po fakcie zaczyna człowiek logicznie na wszystko patrzeć.

Gość Habray
Mam do sprzedania: - 1 opakowanie Duphaston (10mg, 20szt tabletek, termin ważności 03.2019) cena: 25,00 pln - 2 blistry Luteiny dopochowowej (50mg, razem 30szt tabletek, termin ważności 09.2016) cena: 25,00 pln Został mi zapas po ciąży. Możliwy odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka (+koszt listu poleconego tj 6,00pln przy płatności z góry). Sprzedam razem lub oddzielnie. Jeżeli jest ktoś zainteresowany proszę o dane do kontaktu.