Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj roczny syn chce tylko mleko!

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie.wczesniej jadl prawie wszystko,mleko oczywiscie tez.niedawno wyszly mu jednoczesnie 2zabki na gorze,gdy sie wyzynaly,nie chcial nic tylko mleko,nic nie zjadl nawet jak chcialam go przeglodzic,omijajac jedna porcje mleka,a dajac cos innego w zamian.zeby wyszly a on nadal tylko mleko.stoi i pokazuje na szafke,gdzie stoja butelki i placze.probuje dawac mu inne rzeczy,zje a i tak sie drze za mlekiem. przykladowo:sniadanie 220ml kaszki mleczno ryz, 2sniadanie jajecznica i sok,zje to jajo ale i tak nadal pokazuje na butelke,jak sie ugne i dam,to wypija180ml potem obiad,dzis np warzywa,filet to zjadl moze ze 4 kesy gruszka,zjadl cala ok 17mleko 180ml 19.30kasza ml-ryzowa 270ml nie za duzo tego mleka?czy mozliwe,ze sie tym jajkiem ,czy kanapka nie najada?przez to prawie nie podaje mu jogurtow,serkow czy twarogu,bo mam obawy,ze za duzo nabialu. syn ma 14mcy.

Gość gość
Rob mu dwie kanapki,jajecznica z dwoch jaj.moze czesciej go karm?moze ma za dlugie przerwy miedzy posilkami

zraził sie pewnie jak go dziasełka bolały jak miał cos przeżuwać,może miksuj mu zupki i dawaj z butelki

źle doczytałam:) może po prostu lubi mleko jak je inne zeczy to nie masz sie czym martwic

Gość gość
moja też tak ma,11m-cy butle wypija w całości, a II sniadanie czy obiad to po pare łyżeczek,wiem, że jakbym dala butle zamiast II sniad czy obiadu wypilaby w calosci, moze sama w przyszlosci odrzuci tak jak smoczek