Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki mail do wykladowcy jest ok?

Polecane posty

Gość gość

Szanowny Panie Magistrze, Nazywam się XX i jestem studentką II roku na kierunku administracja I stopnia na XX. Mail do Pana Magistra podała mi starościna roku. Tuż przed przerwą świąteczną moja grupa napisała test z XX, które były przez Pana prowadzone. Niestety w tym dniu byłam chora i nie mogłam przyjść, poza tym o ile dobrze pamietam mam z tego przedmiotu dwie nieobecności. W związku z tym mam pytanie czy będę musiała coś zaliczać, a jeśli tak to w jakim terminie? W podobnej sytuacji znajduje się jeszcze kilka osób na moim roku. Z poważaniem, studentka, XX

Gość gość
Panie Magistrze? Tak zwracacie się do niego na zajęciach?

Gość gość
niektorzy sie tak zwracaja ,a niektorzy nie , no ,ale to w koncu nie moj kolega tylko do tego gosc kolo 60-tki wiec sama nie wiem...

Gość gość
bo takie sa zasady dobrego wychowania, Pisze maila do wykladowcy a nie kolegi z roku A co do autorki to oczywista oczywistoscia jest, ze bedziesz musiala to zaliczac wiec bardziej logiczne byloby zapytania o to jakies sa zasady zaliczenie dla osob w twojej sytuacji.

Gość gość
raczej: szanowny Panie Kowalski, Nazywam się XX i jestem studentką II roku administracji . Przed przerwą świąteczną moja grupa napisała test z XX, niestety w tym dniu byłam chora i nie mogłam przyjść. (masz zwolnienie lekarskie?) Poza tym mam z tego przedmiotu dwie nieobecności. W związku z tym mam pytanie kiedy przewiduje Pan II termin testu? I czy w związku z nieobecnościami będę musiała je w jakiś sposób nadrobić? W podobnej sytuacji znajduje się jeszcze kilka osób na moim roku. Z poważaniem,

Gość gość
pan magister po 60tce? to nie ma żadnego tytułu doktorskiego?

Gość gość
wg mnie okej. pewnie faktycznie lepiej zamist CZY napisać JAK/W JAKI SPOSÓB, ale to już mniejsza - szczegóły x ja też jestem nauczona by umieszczać stopień, zaszkodzić nie zaszkodzi a zdarzyło mi się trafić na wyczuloną pizdę (kolega miał z nia problem przez brak tytułu). zależy może od zasad panujących na uczelni

Gość gość
Agnieszka93, możesz przy okazji powiedzieć na jakiej uczelni studiujesz?

Gość gość
Po co wykładowcy dupę zawracasz? Jak podał maila tylko starościnie to znaczy, że nie życzy sobie, żeby cały rok mu truł z byle powodu. Jak chcesz coś wiedzieć to od tego są dyżury, albo kolegów z roku się pytaj. Sama na roku studiujesz czy jak? :o

Gość gość
18.32 bzdury piszesz. Napisz autorko i wyslij. Tekst jest dobry. Nic nie zmieniaj.

Gość Towarzystwo Wzajemnej Adoracji
POgadamy jak za dwanych lat... :classic_cool:

Gość gość
Może być, wyślij :)

Gość gość
W ogóle się nie przejmuj za bardzo, zaliczenie to nie egzamin, a magister to tylko taki starszy student, więc możesz opuścić to "szanowny", bo brzmi sztywno, jakbyś się z niego nabijała.

Gość gość
dobry tekst, pisze do "urzedowej" osoby, wec mgr ok, a szanowny, bo zwraca sie oficjanie. Zawsze lepiej gzreczniej niz lecewazaco.

Gość gość
zamist CZY napisać JAK/W JAKI SPOSÓB Jak to w jaki sposob? Glupi tekst. Jeden jest sposob. Chodzi o to czy ma zaliczac. Nic nie zmieniaj. Dobrze bylo.