Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asssica

poronienie i brak polipa, czy to mozliwe

Polecane posty

Gość asssica

Dziewczyny, poronilam samoistnie, ciaza biochemiczna.Przed ta ciaza mialam polipa endometrialnego,czy mozliwe jest aby ten polip znikl przy poronieniu?Lekarz, ktory robil mi dzis usg, podobno starym sprzetem mowi ze go nie widzi (wizyta nietania bo 180), ale miesniaka zauwazyl.Chce mnie jeszcze raz zaprosic na usg do swojej prywatnej kliniki i to skonsultowac ponownie,wizyta 180.Zastanawiam sie czy nie chce mnie naciagnac na kase.Na tym starym usg, ekran nie byl skierowany w moja strone,wiec nic nie widzialam.Co o tym myslicie?

Gość gość
Myślę że powinien dać Ci jakiś wypis z wizyty- wydruk z usg na którym jest podejrzenie mięśniaka. Sama raz byłam prywatnie, awaryjnie bo recepty potrzebowałam, w czasie usg lekarka zauważyła cystę na jajniku, z wynikami poszłam tydzień później do swojego już ginekologa na NFZ, później dwa kontrole usg też na NFZ i nie widziałam potrzeby wywalania kasy... Moją mamę chciała właśnie lekarka tak nastraszyć i naciągnąć na prywatne leczenie, mama poszła od razu z diagnozą na dyżur do szpitala, okazało się że wszystko jest w porządku...

Gość gość
polipa usuwa się poprzez ukręcenie go. Ja przed porodem miałam polipa w jamie macicy ale po porodzie już nie było. Mam za to mięśniaka ok. 1 cm.

Gość gość
Sprzet tego lekarza nie wiem z jakiej prehistorii tam sie znalazl.Nigdy nie widzialam takiego zabytku.Wydruku nie dostalam.Lekarz bierze prawie 200zl za wizyte,ma duzo pacjentek i nie stac go zeby kupic porzadny sprzet,tylko najlepiej jeszcze raz zaprosic do kliniki gdzie przyjmuje i wziazc ponownie kase.Nie zarabiam kokosow,zeby w przeciagu 3 dni wydac prawie 500zl na usg.Interesuje mnie fakt,czy ktos spotkal sie z takim przypadkiem jak ja,czy wogole jest mozliwe samoistne usuniecie polipa endometrialnego np.po poronieniu