Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy waszym dzieciom pasuja te imiona

Polecane posty

Gość gość

Witajcie mamy.Luźny temacik a mianowicie o tym czy imiona które nadalyscie waszym pociechom do nich pasują? Czy moze po czasie uważacie ze jednak to byl zly wybor? Ze zamiast zosi mogla byc Ania itd? Ja mam syna Tomka, ma ponad 2 latka i imie wybral maz jeszcze jak bylam w ciąży i szczerze powiem ze nie wyobrazam sobie innego imienia, jest z niego po prostu taki kochany Tomuś:-)

Gość Agson
Hej , Ja rowniez mam syna Tomasza , mowimy na niego Tomik albo Tomaszek , wydaje mi sie ze imie pasuje

Gość gość
Moje corki maja na imie Malwina i Rita , sa zadowolone i pasuja im

Gość gość
Imiona, które wybraliśmy z mężem dla naszych córek bardzo im pasują.

Gość gość
A ja mam córkę ,maz sie uparl na Ewę a chcialam mieć Madzie i zaluje ze nie dalam madzia,Ewa jakos nadal do mnie nie przemawia i myślę ze Madzia do niej bardziej pasuje,ale za późno.

Gość gość
Sama jestem Magda i uważam, że Ewa to piękne imię. Ostatnio tak myślalałam patrząc w lustro jakie by do mnie inne imię pasowało oprócz Magdy i doszłam do wniosku, że chyba żadne inne :/ no może Ola by była ok, ale i tak najbardziej pasuje ta Magda. Córce chętnie dałabym Maria, Ewa, Anna, Zuzia albo ta Ola właśnie.

Gość gość
Ja tez jestem Magda i tez chyba zadne inne by do mnie nie pasowalo. I chętnie bym dala tak córce na ile gdybym sama nie byla Magda. Natomiast mój syn ma na imie Adam, maly adas rozrabiaka. Uwazam ze wpasowal sie w to imie idealnie.

Gość gość
Malwina i Rita? Oj:(

Gość gość
Moja corka jest Ola. Mowie do niej Olka Ola Alex Aleksandra. Nie wyobrazam sobie ze ma na imie inaczej. Teraz jestesmy w oczekieaniu na druga corke i mam problem bo 5 imion do wyboru i sie wahamy. Ale raczej bedzie Liliana