Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schizofrenia paranoidalna CO MÓWIĆ?

Polecane posty

Gość gość

Udaje ze mam schize paranoidalną aby pobierać zasiłek i mam jutro kunsultacje lekarska co mam mówić że co mi sie dzieje jakie objawy???????

Gość gość
hahaha

Gość gość
Ty złodzieju naszych podatków!!!

Gość gość
Ze jestes Napoleonem i lubisz chopcow:-)

Gość gość
no własnie, jak to jest, bo pierdolę pracę i muszę też przy kombinować, tylko głupcy pracują

Gość gość
np. że objawia ci się św. Maria Magdalena i karze chodzić na prostytutki a ty nie chcesz bo się boisz hiva po prostu gadaj głupoty ale muszą być składne

Gość gość
sęk w tym ze pracuje na czarno i biore zasiłek ja 500zl i moja mama 500zl za niby opieke nade mną bo mam ożeczone nie zdolny do samodzielnej egzystencji

Gość gość
mój mąż mówił że go ścigają antyterroryści i obawia się o swoje zdrowie i życie! że policja jest podstawiona bo nie ma bocznych numerów auta! że ma hiva i zostało mu 3 dni życia! wsadzili go na miesiąc do psychiatryka i przedłużał zwolnienie lekarskie w pracy przez pół roku,

Lepiej udawać debila by wyżebrać śmieszny zasiłek, który wystarczy może na jeden weekend, niż ruszyć tyłek (lub głowę) i zacząć zarabiać na siebie jak każdy, normalny człowiek? :classic_cool:

Gość gość
mozesz powiedziec na przyklad ze ktos bliski probuje cie otruc ja na przyklad tak mialem na prawde ,a mam orzeczenie prawdziwe na schizmofrenie

Gość gość
Powiec ze kosmici z toba przez telewizor rozmawiają i chca cie wywieźc na inna planete a tyniechcesz i musisz sie ukrywac:-) acha i ze czujesz ich obecnosc kolo ciebie ,ze ich niewidac ale są tu:-(:-)

Gość gość
wiecie co kiedyś zrobiłem nie brałem leków no bo po co chory nie jestem i mialem ze 3 opakownia tych cudownych lekarstw wziolem 12 tabletek Zolafren-u odlot jak franca nie mogłem mówić bełkotałem chodzić normalnie nie mogłem potykałem się troche przeraziłem moją babcie myslała że pijany jestem

"Lepiej udawać debila by wyżebrać śmieszny zasiłek, który wystarczy może na jeden weekend, niż ruszyć tyłek (lub głowę) i zacząć zarabiać na siebie jak każdy, normalny człowiek?" x Praca jest dla niewolników systemu i ludzi głupich. Człowiek nie jest stworzony do niewolniczej pracy. Chwała tym co oszukują, kradną i nieuczciwie zdobywają pieniądze.

Gość gość
Powiedz że w kącie siedzi ten pan który mrugnięciem oka wysysa ci 1.ml hemoglobiny ze krwi a jak ziewnie to 30ml tych pożytecznych jelitowych bakterii

Gość gość
No chyba że w komisji byłby ten pan to wtedy absolutnie nic o nim nie wspominaj.