Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka rata przy frankach kredycie z 2006r 250 tysięcy

Polecane posty

Gość gość

Ile płacicie w tej chwili raty i jaka jest teraz wartosc kredytu?

Gość gość
jakie dno wpis powyzej.az zal ze sa takie niepelnosprawne umyslowo ktore sadza ze takimi wpisami kogos zdoluja... nie mam kredytu ale SWOJE M-4 z rynku pierwotnego.mialam szczescie-tyle w temacie.jednak lata temu mialam mieszkanie we frankach .bylam ciekawa jak moja sytuacja by wygladala...tak sadzilam ze nikt nic nie napisze bo wiem ze gro ludzi z duzych miast maja zaj..kredyty we frankach i kazdy zdolowany nawet nie chce pisac takiego ma zapewne dola. a ci co sie tak ciesza to ja tylko bohe sie ze czesc tych kwot pikryje panstwo czyli patrz-takze ten pustak z wpisu powyzej.staram sie nie byc zawistna i nie mam radochy ze tym z kredyrami we frankach tak d******o...

Gość gość
Dno cie zrobiło i wysrało

Gość gość
mam 260 tysięcy na 30 lat i ratę , do teraz na poziomie 1200 -1400 zł . co edze dalej ? nie wiem ale staram sie nie popadać w panikę :)

Gość gość
Jasne ze przy 260 tys. kredytu we frankach na 30 lat masz ratę 1200-1400:):)Fajna bajeczka. 5-10 lat temu rata kredytu identyczna jak w temacie to bylo miesiecznie 1500-1700 a frank stal okolo 2,70-3 zł. Prosta kalkulacja- ci co mają taki kredyt jak w topicu placa obecnie ratę miesięczną prawie 3 tysiące. Masakrrrra

Gość gość
też mnie to ciekawi

Gość gość
Gosciu z 13.14 a sluszales o obnizce stop procentowych dla kredytow walutowych? Widac ze gowno wiesz w temacie...

Gość gość
Ja majac kredyt w złotówkach nie miałam prawie 10l spłacania pól darmowej kasy- bo tak było, nam państwo jakoś nie idzie na reke nikt do kredytów nie dopłaca a tez lekko nie jest,

Gość gość
wierze w rate 1400zl, bo raty w walucie byly ZNACZNIE nizsze niz w PL, ja mam kredyt w euro 330tys i place rate 1250zl :) mimo ze kurs poszedl z 20-30gr wzwyz.

Gość gość
to ja z 15:57 - rata jest nizsza niz byla gdy euro stalo nizej bo tak oprocentowanie spadlo. Mam teraz razem z marza 1,67%.

Gość gość
co za denne pytanie w temacie, chyba wiesz ile masz Franków do spłacania co miesiąc ja np. mam 375 375 x 4.2 375 x 3,5 to sobie policz

Gość gość
Ja mam kredyt we frankach. Nie, nie płaczę. I tak do chwili obecnej płacę mniej niż gdybym w tamtym czasie brała kredyt w pln. A że rata poszła w górę? No cóż takie było ryzyko. Nie poszła jednak w górę o tyle ile piszą laiczki.

Gość gość
ja mam kredyt we frankach od 2008 roku, rata z początku stycznia 2800 zł, nawet mi się nie chce liczyć ile będzie wynosić rata lutowa toż to jakaś masakra :(