Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie radzęsobie z sobą i dziećmi

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem matką 2 dzieci i psychicznie sobie nie radzę.

Gość gość
A w jakim wieku są dzieciaki?

Gość gość
jak widać nie radzisz sobie nawet z wątkiem - założyłaś temat i co?

Gość gość
założyłam temat, nikt się nie odzywał, musiałam wyjść. Już jestem. Dzieci: 2,5 roku i rok.

Gość gość
Co się dzieje? Coraz mniej jestem w stanie zrobić wokół siebie i dzieci (nawet poranne mycie odpuściłam) i coraz bardziej odcinam się od dzieci.

Gość gość
autorko mam podobnie i nieraz caly dzien chodze rozczochrana w pizamie a w domu balagan... ale nieraz sa dni ze wszystko mam na tiptop oganiete, trzeba pracowac nad soba, wymagac od siebie, chyba kazdy czuje sie lepiej jak dobrze wyglada i wokolo wszystko ogarniete? wstan rano przed tym jak dzieci sie obudza i zadbaj chwile o siebie, prysznic, wlosy, makijaz maly, ubrac niekoniecznie dres, wtedy ma sie wiecej sily zeby zaczac dzien. Dasz rade!!

Gość gość
to bardzo trudny wiek zobaczysz za jakis czas jak beda troche wieksze odetchniesz bo beda sie razem bawic, ja mam 2 corki troche starsze jak zamkna sie w pokoju z zabawkami to pol dnia mam spokoj bo sie razem bawiom uwierz juz wkrotce to minie

Gość gość
Brakuje wam magnezu i witaminy D :) Jedzcie łososia, wychodźcie na podwórko gdy tylko słonko świeci i KONIECZNIE 2 razy w tygodniu obowiązkowe wyjście bez dzieci z domu aby naładować akumulatory np. siłownia, fitness, kawa u koleżanki itp.

Gość gość
Pomyśl, że matka z USA ma 19 dzieci i połowę życia albo chodzi w ciąży albo karmi piersią :) a mąż ją co chwilę zapładnia...

Gość gość
dzięki dziewczyny. Z tym mg to trafione, drga mi powieka okropnie. d3 się zaraz nafaszeruję

no mi tez czasem drga powieka i magnez pomaga:) jedz platki migdalowe one maja mnostwo magnezu, to na pewno lepszy sposob na jego dostarczenie niz faszerowanie sie tabletkami :) a wyjscie bez dzieci to rzezywiscie superpomysl- chwila relaksu i odetchniecia :)