Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, proszę Was o opinię bo już zaczynam wariować. prawie 3 miesiące temu z chłopakiem 'przytulaliśmy się' i miałam do czynienia tylko z preejakulatem , który możliwe, że dostał się do pochwy. Przez dwa miesiące miałam normalny okres, taki jak zwykle. a teraz jestem przed trzecim, ale schizuję, że mogę być w ciąży. @ mam dostać za ok 8-9 dni.ale tak już od kilku dni bolą mnie piersi(zawsze przed okresem mnie bolą, ale raczej znaczniej później) zrobiłam niedawno test ciążowy i gdy spojrzałam była gruba krecha, że nie jestem w ciąży. wsadziłam test do kieszeni spodni i chciałam go wyrzucić(ale zapomniałam, zajęłam się czymś innym) i wyciągając go zobaczyłam, że pojawia się baaardzo bladoróżowa kreska, która jest prawie niewidoczna ale pojawia się i znika, tzn. miga. testy ciążowe po upływie określonego czasu są nie ważne, prawda?sama nie wiem co mam o tym sądzić. zamierzam zrobić test rano, ale do tej pory chyba zwariuję.

Gość gość
jak kreska miga, znaczy czworaczki na bank, kuzynka , koleżanki , siostry mojego kuzyna tez tak miała

Gość gość
tak super. ale pytam powazni