Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pielegniarkaa1

upadlosc konsumencka, hipoteka we frankach, czy musze sprzedac dom?

Polecane posty

Gość pielegniarkaa1

jestem zawiklana w fale dlogow, pracuje w dwoch szpitalach gdzie w jednym mam umowe zlecenie i co miesiac komornicy zabieraja mi calosc. Dlug dwukrotnie przerasta wartosc domu, z drugiej pensji zostaje niewiele, moga zabrac swoj procent. Zawiklana jestem dlatego, ze kiedy juz po negocjacjach z winykatorami pracodawca dal d**y i nie mialam tyle dyzurow aby wywiazac sie na umowione terminy znalazlam sie w pulapce bo kazdy komu bylam winna chcial natychmiast odzyskac naleznos i nie chca juz ze mna sie dogadac. Poradzcie jak napisac wniosek o upadlosc jesli nie chce sprzedawac domu? Chodzi glownie o umorzenie tych brutalnych odsetek.

Gość Miastowy Bogacz
dlug pojdzie w pi/z/duty ale i dom tez. tak w koncu jest sprawiedliwie. nie trzeba bylo wyrzucac kasy w bloto. GLUPIA BABA

Gość gość
Zgłoś upadłość konsumencką w londynie.

Gość pielegniarkaa1
boz ulzylo ci gdy mi ublizyles? To forum, szukam porady a nie oceny. Czemu w Londynie, podpowiedz cos wiecej prosze.

Gość gość
Ojjjj a na co tak się zadluzylas?

Gość pielegniarkaa1
moze przesadzilam z ta dwukrotnoscia wartosci domu, bo duzo juz splacilam. Powiedzmy ze to sie rowna.

Gość pielegniarkaa1
na dom. Poza tym zadluzylam sie z mezem, ktory juz nie zyje i nie ubezpieczylam tego kredytu.