Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

google chrome

Polecane posty

Gość gość

Help! Czy komuś jeszcze wyświetla się taka mała zakładka z nazwą "Ty" na pasku po prawej stronie obok opcji minimalizacji strony? Właśnie mi się to pojawiło - co to jest??

Gość Martusiaoop
Jasne ! Gdy założysz konto w google chrome , to będziesz miał/a dostęp do zakładek na każdym komputerze na którym się zalogujesz, albo po przeinstalowaniu windowsa

Gość gość
nie bardzo rozumiem, korzystam z chrome od kilku lat a coś takiego pojawiło mi się dopiero przed chwilą - jak na to kliknę to się wyświetla - zmień osobę/przejdź do tyrbu incognito. I ten napis "Ty " jest na tym granatowym górnym pasku obok minimalizuj/przywróć/zamknij i też w takim prostokąciku jak te trzy pozostałe opcje...

Gość Martusiaoop
Ta opcja jest już długo, jakiś czas temu pojawiła sie ta ikonka, ale jest to właśnie odnośnik do konta. Masz konto w Google Chrome? - Nie ! znaczy d tej pory nie korzystałeś/aś z tej opcji. Wpisz google.pl , włączy się przeglądarka, po prawej stronie na górze na niebiesko masz opcje logowania. Ten ludzik na górze przeglądarki to skrót do tej własnie opcji.

Gość gość
nie chodzi mi o ludzika tylko o taki kwadracik z napisem"Ty" (nie moje imię i nazwisko tylko właśnie "Ty")