Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie potrafie przestac zrec.

Polecane posty

Gość gość

Jem od rana do wieczora, do bolu zoladka, nie czuje smaku jedzenia, byle tylko sie napchac. Dlaczego jak ktos pije na umor, to spoleczenstwo mu wspolczuje i mowi, ze to choroba, branie narkotykow to choroba, a zarcie ponad miare to lakomstwo, a nie choroba?:(

Gość gość
To też choroba tyle, że zaburzenie odżywiania. Coś na kształt "wilczego apetytu". Bulimia. Nie trzeba zwracać pokarmu wystarczy, że występuje objaw niepohamowanego głodu. Choroba ta jest chorobą psychiki i trzeba dużo by się z niej wyleczyć. Współczuję ale nie pomogę nie jestem psychologiem :/

Gość gość
Ale polecam przeczytać coś o bulimii. Powodzenia.

Gość gość
żebyscie widzieli jak ja żre czasami jak nikt nie patrzy:(pare razy sie dławiłam tak szybko żre,nie patrze na smak tylko żre,żyganie tez było pare lat

Gość gość
najgorzej z chlebem jak suchy naprawde pare razy byłam bliska udławienia sie:(

Gość gość
Wiec masz typowe zaburzenie odżywiania. Bulimia to piekło dla tych, którzy wiedzą co ona znaczy.

Gość gość
Jestem autorka i nie pisalam tych postow o rzyganiu. Ja nie rzygam, tylko moj organizm musi przetrawic ten caly syf i to chyba jest gorsze niz bulimia, bo przynajmniej bulimiczki nie zatrujaja sie tym zarciem. Ja jestem ciagle napuchnieta od tego zarcia i budze sie wlasciwie najedzona:(

Gość gość
znam to uczucie. jestem bulimiczka od 15 lat, obżeranie sie to jedyne co potrafie